Ero Foxtel ja AustarFoxtel? vs Austar

Foxtel ja Austar johtavat tarjoajat Australiassa. Nämä kaksi ovat erilaisia ​​yrityksiä, jotka ovat paljon erilaisia ​​ominaisuuksia. Foxtel on sekä suoria satelliitti- ja kaapeli palvelut taas Austar, lukuun ottamatta nämä kaksi palvelua, myös matkapuhelimen ja internet-palveluita.

Foxtel syntyi keskinäisen venture välillä News Corporation ja Telstra. Foxtel Yritys on perustettu vuonna 1994. Austar muodostettiin alla nimissä yhteisön Entertainment Television ja sen omistaa Austar United Communications Limited. Se oli vuonna 1994, että Austar muodostettiin. Liberty Global osuus on 54 prosenttia, ja julkinen osakkeenomistajilla on loput osakkeista Austar.

Vaikka Foxtel on saatavilla pääasiassa kaupunkien alueella, Austar on saatavilla maaseudun ja kaupunkien alueilla. Foxtel on suurempi tilaus verrattuna Austar. Foxtel on noin 1. 63 miljoonaa tilaajaa. Austar on noin 750.000 tilaajaa.

Voidaan myös nähdä eroa tuotteita. Tilaus televisio, Austar mobiili, ja AustarNet ovat tuotteita, jotka tulevat Austar. Päinvastoin, Foxtel on tuotteita, jotka sisältävät Foxtel Digital, Foxtel iQHD, ja Foxtel iQ.Foxtel digitaalinen palvelu on ominaisuuksia, kuten pay-per-view, kanavat laajakuva, interaktiivinen tv / radio-opas, ja valittujen elokuvien tulossa Dolby. Austar 's Anywhere on ominaisuuksia, kuten ladata vaihtoehtoja.

Joitakin uusia ominaisuuksia, jotka tulevat Foxtel sisältyy Foxtel PC ilmaiseksi lataamista Foxtel ohjelmia. Austra on lisäksi Austra Business ja Austar Broadband.

Foxtel pääkonttori on Macquarie Park, New South Wales ja Moonee Ponds, Victoria. Austar pääkonttori on Sydney, New South Wales, ja Gold Coast, Queensland.

Yhteenveto
1. Foxtel on sekä suoria satelliitti- ja kaapeli palvelut taas Austar, lukuun ottamatta nämä kaksi palvelua, myös matkapuhelimen ja internet-palveluita.
2. Vaikka Foxtel on saatavilla pääasiassa kaupunkien alueella, Austar on saatavilla maaseudun ja kaupunkien alueilla.
3. Foxtel syntyi yhteisyritys News Corporation ja Telstra. Foxtel Yritys on perustettu vuonna 1994. Austar muodostettiin alla nimissä yhteisön Entertainment Television ja sen omistaa Austar United Communications Limited. Se oli vuonna 1994, että Austar muodostettiin.
4. Subscription televisio, Austar mobiili ja AustarNet ovat tuotteita, jotka tulevat Austar. Päinvastoin, Foxtel on tuotteita, jotka sisältävät Foxtel Digital, Foxtel iQHD, ja Foxtel iQ.