Ero laukauksia ja ilotulitusLaukauksia vs Ilotulitus

Kun yksi viittaa eroa laukauksia ja ilotulitteet, viittaus on kohti eroa niiden ääniä. Laukauksia ja ilotulitteet kuulostavat hyvin samankaltaisia, ja se on erittäin vaikeaa kokematon henkilö erottaa ääniä kaksi. Jopa kokeneet poliisit ja muut ihmiset, jotka ovat kuulleet ja ovat tietoisia äänet molempien päivittäin joskus kykene tunnistamaan äänen ero. Ihmiset yrittävät käyttää tervettä järkeä, kun se tulee tunnistaa ääniä, mutta se ei ole aina kaikkein suositeltavaa menetelmää.

Kokemukset sekä ilotulitteiden ja laukauksia voi tunnistaa ihmisiä kuin poliisit. Ääni laukaus ei ole aina sama; se vaihtelee tyypin aseen, pituus tynnyri, käyttö äänenvaimennin, kuoren koko, ja monia muita asioita. Ääni ilotulitteiden riippuu koosta ja tyypistä ilotulitus. Yleensä ilotulitteet tehdä popping äänen ja sitten toinen 'pop' ääni, kun 'kuori' räjähtää ja kirkas näyttö tapahtuu. Poliisit sanovat, että laukaus on tasaisempi ääni, ja kaiut ovat vähemmän kuin ilotulitus. Laukauksia on enemmän 'boom' ääni taas ilotulitteet on enemmän 'pop pop' ääntä. Ilotulitteet myös viheltävä ääni, kun ne liidellä taivaalle juuri ennen hajoamista. Laukauksia tunnistetaan myös kokeneet korvat niiden rakenteessa. Ilotulitteet ovat satunnaisia, ja useita laukauksia on säännöllinen kuvio.

Jos pidämme vain poliiseja ja niiden teknologia eivätkä siviilejä, niin asiat kuten Skywatch Tower ja ShotSpotters on kehitetty turvallisuuden suuri joukko. Skywatch Tower on 50 jalkaa korkea, ja yksi upseeri voi seurata koko joukosta. Infrared teknologiaa käytetään nähdä pimeässä, ja se auttaa myös poimien kuonon välähdystä laukauksia. Jos on olemassa tapaus, virkailija voi hälyttää maajoukkoja ja ohjata yleisöä kaiuttimella.ShotSpotter käyttää Akustinen Tapahtuma Classification teknologia, joka käyttää verkkoa algoritmeja, vuosikymmenien hankittujen tietojen ja analysointi, ja käsittely. Se erottaa kaikki äänet ja lähettää audion hätäkeskuksen tarkistaa äänen. Tämä on tärkeää, koska joskus kun kaukainen ääni, joka kuulostaa laukaus kuulevat poliisit vaan tarkastaa 'ei laukaus', se säästää arvokasta aikaa ja energiaa poliisit tavoittaa sijainti. ShotSpotters käytetään joskus löytää paikkoja laittomien ilotulitteiden liikaa.

Yhteenveto:

1. Mukaan kokenut korvat, ääni laukaus ei ole aina sama. Se vaihtelee tyypin aseen, pituus tynnyri, käyttö äänenvaimennin, kuoren koko, ja monia muita asioita; ilotulitteet riippuu koosta ja tyypistä ilotulitus.
2. Poliisit sanovat, että laukaus on tasaisempi ääni ja kaiut ovat vähemmän kuin ilotulitus. Laukauksia on enemmän 'boom' ääni taas ilotulitteet on enemmän 'pop pop' ääntä.