Ero Apple iPhone 4 ja BlackBerry Torch 9800Apple iPhone 4 vs BlackBerry Torch 9800

Blackberry on testattu tuotelinjan yrityksille, mutta se on jäämässä muut älypuhelimet. Soihtu 9800 on pyrkimys tarjota kosketusnäyttö toiminnallisuutta, joka on teknologia nykyistä kysyntää, mutta ne tarjoavat silti Blackberry ominaisuuksia. Vertaamalla sitä iPhone 4, on varmasti monia eroja kahden. Ominaisuus, joka puuttuu iPhone 4 on fyysinen näppäimistö piilotettu takapuolikkaa- liukusäädintä mekanismi. Se 's hyvä olla vaihtoehtoinen kirjoitettaessa ruudulla on tullut väsyttävää.

Jos olet täysin mukava kosketusnäytön avulla, iPhone 4 sopii paremmin sinulle. Sen näyttö mittaa 3. 5 tuumaa lävistäjä kun taas Torch on vain 3. 2 tuumaa; antaa enemmän tilaa työskennellä. Katselu valokuvia ja videoita iPhone 4 näyttö on myös parempi kuin sen päätöslauselman 960640 luo hienompi kuvanlaatu kuin mitä Torch voi tehdä. Muisti on yksi näkökohta, jossa iPhone 4 on jalka ylös yli suuri osa kilpailusta, koska se tulee 16 ja 32 gigatavun versioita. Haittapuoli iPhone on sen puute microSD-korttipaikka. Vaikka Torch 9800 on vain 4 Gt sisäistä muistia, voit käyttää muistikortteja jopa 32 Gt vieläkin enemmän tilaa.

Still-kuvat ottanut molemmat puhelimet ovat enintään ballpark toisistaan ​​kuin ne molemmat ovat 5 megapikselin kenno ja on varustettu LED-valo vilkkuu. Suurin ero kahden kameran piilee niiden kyky tallentaa videota. IPhone 4 voi kestää 720p videota Torch 9800 voi johtaa ainoastaan ​​VGA-laatuista videota. Se ei voi näyttää hyvin erilaiselta pieni näyttö, mutta kun pelataan televisiossa tai suurempi näyttö, ero on hyvin selvä.Lopuksi rento käyttäjät todella arvostaa laaja valikoima antureita iPhone 4; myös gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, läheisyys ja ympäristön valon anturit. Merkittävimpiä ovat kaksi ensimmäistä, koska ne on integroitu kontrolleina pelejä enemmän interaktiivinen kokemus. Torch 9800 vain on etäisyyden tunnistin sammuttaa näytön, kun pidät puhelinta lähelle kasvoja.

Yhteenveto:

1. iPhone 4 ei ole fyysistä näppäimistöä, kun Torch 9800 tekee
2. iPhone 4 näyttö on isompi ja parempi kuin Torch 9800 näytön
3. iPhone 4 on enemmän muistia, mutta Torch 9800 on laajennettavissa
4. iPhone 4 kamera on parempi kuin Torch 9800