Ero iPhone 4 \u0026 amp; iPhone 5ciPhone 4 vs iPhone 5c

Apple on tunnetuin brändi maailmassa Älypuhelimien ja olivat käytännössä ensimmäinen yritys ottaa käyttöön älypuhelinmarkkinoiden. Käyttöliittymä Apple iPhone on aina hyvin yksinkertainen, intuitiivinen ja erittäin ylellinen. Niistä on tullut symboli eleganssia älypuhelimen areenalla ja iPhone 4 ja 5c ovat kaksi sen virstanpylväs tuotteisiin, jotka ovat luoneet suurta kohua kuluttajamarkkinoilla.

Apple iPhone 5c on halvempi versio iPhone 5 ja 'C' tarkoittaa väriä. Elin iPhone 5C on polykarbonaattimuovia ja se tulee 5 eri väriä. IPhone 5C tukee 3G ja LTE kaikki versiot ja on yhteensopiva nano-sim. Se tulee erilaisia ​​kirkkaita värejä jossa on 8 megapikselin kamera. Näyttö on neljä tuumaa ja pikselimäärä on erittäin korkea. IPhone 5C mukana iOS 7 prosessori, joka on uusin iOS prosessori julkaissut Apple asti mennessä. IOS 7 on hämmästyttävä käyttöjärjestelmä tekee puhelimen mennä läpi parallaksi vaikutus, kun kansiot ja sovellukset avataan. Kaiken kaikkiaan, iPhone 5C on loistava tuote Applelta suunnattu tyylikäs ja väri rakastava Apple kuluttajille.

Apple iPhone 4 prosessori ilmoitettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2010 ja edustaa 4. sukupolven suuren iPhone sukua Apple. Se on enemmän upea katsoa kuin iPhone 3G ja iPhone 4GS. Joiden paksuus on 0,36 tuumaa ja paino 137 g, iPhone 4 on LED näyttö 3. 5 tuumaa. Pikselitiheys on 300 ppi ja uusi pikselimäärä ja resoluutio on nimetty olevan Retina Display mukaan Apple. Verrattuna 3G ja 3GS malleja, pikseleistä on lähes olematonta. Se toimii Apple A4-prosessori RAM 512 Mt.Ei ole micro SD-korttipaikka laajentamiseen varastointiin. Sen mukana tulee 5 megapikselin selkä menosuuntaan kamera, joka voi myös tallentaa videoita 720p pikseliä. On VGA-kamera videopuheluita varten edessä. Kamerat yhdistetään FaceTime sovellus, joka on videopuhelut ohjelmisto Apple. IPhone 4 tarjoaa 300 tuntia valmiusaikaa yli 14 tuntia puheaikaa ja mahdollistaa musiikin pelata aikaa jopa 40 tuntia.

Tärkeimmät erot iPhone 4 \u0026 amp; iPhone 5c:

IPhone 4 tukee mikro-sim mutta iPhone 5C tukee nano-sim.
IPhone 4 ei tue 4G LTE, mutta iPhone 5C tekee.
Näyttö koko on 4 tuumaa iPhone 5C, mutta vain 3. 5 tuumaa iPhone 4.
IPhone 4 on mukana Apple A4-prosessori, 512 Mt RAM, wherease iPhone 5C on A6 prosessori 1 Gt RAM-muistia.