Ero DTV ja DigiTVDTV vs DigiTV

Lähes kaiken digiaikaan nykyään, ei ole mitään syytä televisiot jäljessä. Mutta tuntuu olevan hieman epäselvyyttä terminologia kuten 'DTV' ja 'Digital TV'. Oikeastaan ​​ei ole mitään eroa 'DTV' ja 'Digital TV'. 'Digital TV' on termi, joka tuli ulos ensimmäinen mutta myöhemmin lyhennettiin vain 'DTV', jotta se helpompi muistaa ja sanoa. Jotkut pitävät käyttävät termiä 'Digital TV', kun taas toiset käyttävät 'DTV.' Riippumatta, ne molemmat viittaavat sama asia.

Digitaaliset televisiot ovat helposti erottaa analogiset televisiot, koska niillä on kyky purkaa digitaalisten signaalien sekä vanhemmat analogiset standardit, kuten NTSC ja PAL. Tämä ei saa johtaa valtava ero useimmille juuri nyt, koska useimmat Yleisradioasemien silti käyttää analogisiin standardeihin. Mutta analogisen standardin poistumassa ja jotkut asemat alkavat siirtyä digitaalisiksi signaaleiksi, digitaalisia televisioita tulee lopulta on.

Se ei todellakaan ole niin vaikea saada digitaalisen television nykyään koska useimmat tarjonnasta TV valmistajat kuten Samsung, Sony, ja LG ovat jo digitaalisia. Mutta on varma, sinun tulisi vahvista myyjä, jos televisiossa, että olet silmällä on jo digitaalinen. Ainoa asia, sinun täytyy harkita ostaessaan digitaalista TV on, jos saat yhden digitaalisen vastaanottimen jo sisäänrakennettuna tai joka doesnt 't. Jälkimmäinen on hieman halvempaa kuin entinen, mutta se voitti' t voitava vastaanottaa digitaalisia signaaleja oikealla kättelyssä. Tämä ei ole merkitystä, jos asut alueella, joka käyttää yhä analogisia signaaleja tai jos kaapeli- joka koodaa signaalin ennen sen lähettämistä televisioon. Muuten, sinun pitäisi saada digitaalisen TV on sisäänrakennettu vastaanotin, koska se maksaa vähemmän kuin ostaa television ja vastaanottimen erikseen.Yhteenveto: