Ero HTC Sensation ja T-Mobile myTouch 4G HTC Sensation vs T-Mobile myTouch 4G

HTC Sensation ja T-Mobile myTouch 4G kuuluvat lukuisia älypuhelimet varustettu Android OS. Vaikka molemmilla on sama käyttöjärjestelmä, on tarpeen tutkia eroja kahden ennen saada yksi tai toinen. Suurin ero Sensation ja myTouch 4G on prosessori, sillä Sensation on varustettu nopeampi, dual-core prosessori kellotaajuudella 1. 2GHz kun myTouch 4G on yhden ytimen prosessori 1 GHz kellotaajuudella, joka on tyypillistä vanhempi Älypuhelimet.

Sen lisäksi prosessori on myös useita muita eroja tunne ja myTouch 4G. Ensinnäkin, Sensation on suurempi näyttö, joka mittaa 4. 3 tuumaa ja 3. 8 tuumaa, myTouch 4G. Huolimatta siitä suuremman näytön, Sensation vielä onnistuu saavuttamaan korkeamman pikselimäärä, koska se on suurempi resoluutio.

Toinen ero Sensation ja myTouch 4G tulee kuvantamisen osastolla. MyTouch 4G tulee 5 megapikselin kamera yhdistettynä yhdellä LED-salama, joka pidetään par useimpien älypuhelimiin tänään. Mutta Sensation helposti voittaa myTouch 4G sen 8 megapikselin kamera ja dual LED vilkkuu. Lisätty että on Sensation 'kyky tallentaa 1080p videota, toisin kuin myTouch 4G joka voi ottaa vastaan ​​vain enintään 720p. Tämä johtuu suurelta osin parantuneen käsittelyn valmiuksia Sensation eikä sen korkeamman resoluution kamera.Lopuksi on kysymys muistia. Molemmat puhelimet alus 8GB muistikortti, joka pitäisi olla melko runsaasti useimmille. Mutta myTouch 4G reunat pois Sensation saamalla 4GB sisäinen muisti verrattuna vain 1GB jälkimmäisen. Sisäinen muisti on varsin hyvä sovellusten asentamisesta. Sillä vaikka Android voidaan asentaa sovelluksia muistikortille, luultavasti halua olla sovelluksia, kun vaihdat muistikortin jostain syystä.

Yhteenveto:

1. Tunne on kaksiytiminen prosessori, kun taas myTouch 4G doesnt 't.
2. Sensation on isompi näyttö kuin myTouch 4G.
3. Sensation on suurempi resoluution kamera kuin myTouch 4G.
4. Sensation voi tallentaa 1080p videota samalla myTouch 4G voi.