Ero RG6 ja RG59RG6 vs RG59

Koaksiaalikaapelit, jota yleisesti kutsutaan 'houkutella', ovat kaapelit, joita käytetään yleisesti video ja satelliittien asennukset. On olemassa monia erilaisia ​​kaapeleita, jotka sopivat eri sovelluksia, joiden joukossa RG59 ja RG6. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden rakenne kuin RG6 on suurempi verrattuna RG59. Sisäjohdin ydin rg6 kaapeli on paksumpi sekä suojaus sisällä kumi tuppi.

Ero kahden, rakentamisen suhteen, johtaa parempaan taajuusalue rg6 kaapelin. RG6 kaapelit ovat usein sertifioitu toimimaan jopa 3 GHz. Vaikka RG59 kaapelit voivat toimia yli 2Ghz tason, se ei aina ole, ja ongelmia voi silti näkyä myöhemmin kuin olosuhteet muuttuvat. Toinen keskeinen ero on paljon pienempi vaimennus RG6 kaapeleita. Hyvin pitkiksi kaapelin vaimennus voi huonontaa signaalin pisteeseen, jossa se tulee havaittavissa. Käyttämällä RG6 kaapeli tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että voit käyttää pidempiä kaapeleita, ennen kuin on ongelmia vaimennus.

Haittapuoli rg6 kaapeli on, kun sitä käytetään sovellukset toimivat alla 50MHz. Hyvä esimerkki tästä on HDTV, joka toimii vain noin 37Mhz. Suojaus on RG6 kaapeleita ei voi oikein estää melun taso alle 50 MHz ja signaali voi olla huonompi kanssa rg6 kaapelilla kuin kanssa RG56.Näiden erojen vuoksi, jokainen näistä kaksi kaapelia käytetään usein tiettyihin tarkoituksiin huolimatta vaihdettavissa. RG6 on kaapeli valinta satelliittivastaanottimen, koska se mahdollistaa paremman signaalin laadun sekä vakuutuksen, että kaikki tulevat määrittely, joka voisi käyttää taajuuksia lähes 3 GHz olisi edelleen yhteensopiva nykyisten johdotus. RG59 käytetään videosignaaleille koska se antaisi parhaan signaalin laadun taajuudet käytössä. Puhumattakaan halvemmalla per pituutta RG59 kaapeleita verrattuna RG6 kaapeleita.

Yhteenveto:
1. RG6 kaapeli on paksumpi johdin kuin RG59
2. RG6 kaapeli on parempi eristys kuin RG59
3. RG6 voivat kuljettaa signaaleja huomattavasti korkeampia taajuuksia kuin RG59
4. RG6 on paljon pienempi signaali tappiot verrattuna RG59
5. RG6 kaapeli ei välttämättä toimi alle 50 MHz, kun RG59 voi
6. RG6 on parempi satelliittisignaaleja ja RG59 on parempi videosignaalin