Ero HTC Incredible S ja Desire SHTC Incredible S vs Desire S

Incredible S ja Desire S ovat vain pieniä päivityksiä laitteita saman nimitykset sans S. lisäksi päivitetty prosessorit ja GPU, siellä isn 't paljon uusia molempiin puhelimiin. Koska Incredible S silti säilyttää korkeampi hinta, sitä odotetaan olevan paremmat ominaisuudet. Ensinnäkin, Incredible S on hieman suurempi 4-tuumainen näyttö verrattuna Desire S '3. 7-tuumainen näyttö. Muita näkökohtia näytöt ovat samat; mukaan lukien sen selvittäminen (480800), värit (16M), ja tyyppi (S-LCD).

Toinen ero Incredible S ja Desire S on kamera. Incredible S urheilu Tarkempaa anturit sekä pää- ja toissijainen kameroita. Varsinainen silmälasit Incredible S kamerat ovat 8 megapikselin pääkamera ja 1. 3 megapikseliä toissijainen. Toisaalta, Desire S on 5 megapikseliä ja 0,3 megapikseliä vastaavasti. Ei ole mitään eroa, kun se tulee videotallenne koska molemmat puhelimet pystyvät tallentamaan 720p.

Yksi siisti temppu että Incredible S voi tehdä on kiertää kiekkopainikkeille alareunassa näytön, kun puhelinta käytetään vaakasuunnassa. Muutos suunta doesnt 't todella vaikuttavat käytettävyyttä laitteen tai jokaisen näppäimen. Siinä yksinkertaisesti esteettisesti miellyttävä nähdä, että painikkeet on suunnattu oikein. Halu S voi tehdä tätä.Lopuksi on vain pieni ero, kun se tulee käyttöjärjestelmistä. Halu S aluksia uusimman version Android, joka on Piparkakku (2 3), kun taas Incredible S alusten kanssa hieman vanhempi Froyo (2. 2). The Incredible S on päivitettävissä Gingerbread kun virallinen julkaisu tulee HTC. Loppujen lopuksi tämä on merkityksetön. Mutta on syytä huomata, Incredible S käyttäjien että ne pitäisi päivittää puhelimia Gingerbread kunhan se on käytettävissä.

Yhteenveto:

1. Incredible S on isompi näyttö kuin Desire S
2. Incredible S on suurempi resoluutio kamera kuin Desire S
3. Incredible S ohjelmanäppäimet voi muuttaa suunnan, kun Desire S 'voi.