Ero AMOLED ja Super AMOLEDAMOLED vs Super AMOLED

Jos haluat kokea tulevaisuuden näytön teknologia, niin nämä kuusi kirjainta todennäköisesti näyttää way- A.M.O.L.E.D. Se tarkoittaa Active-matriisi organic light-emitting diode ja myös kansa kulkee nimellä Active-matriisi OLED. Ulkomaalaiselta kuulostava se voi olla, mutta me yleensä nähdä tai jopa käyttää sen matkapuhelimia, seuraavan sukupolven televisiot ja muut kädessä pidettävät elektroniset laitteet. Ilman sitä olisimme jumissa kookkaita ja raskaita laitteita käynnissä arkaainen tekniikoita, kuten katodisädeputkista tai CRT. Lisäksi jännitystä doesnt 't pääty tähän läpimurto joka on AMOLED. Muutamassa muutaman vuoden, johtava mobiilin elektroniikan kehittäjät pystyivät keksimään tehokkaampi teknologia, joka olisi Super AMOLED. Nimensä, se 'sa tehokkaampi versio edeltäjänsä. Vaikka kysymys nyt olisi kuinka hieno erottavat linjan välillä AMOLED ja Super AMOLED todella on.

Me vastata ensin tarkennetaan AMOLED. Jotta tehtävä yksinkertaisempi, me 'll jakaa sen kahteen components- aktiivinen-matriisi (AM) ja orgaanisten valoa lähettävä diodi (OLED). OLED olisi pohja tekniikkaa, joka käyttää erikoistunut ohut kalvo näytön avulla. Pohjimmiltaan AMOLED näyttö muodostuu 4 kerrosta, nimittäin alustaan, ohutkalvotransistori (TFT) matriisin, orgaaniset aktiivisia kerroksia ja päällimmäinen, katodi kerros. Sen voimanlähteenä orgaanisia yhdisteitä, jotka sitten johtaa elektroluminesenssi osatekijää. Sen orgaaniset aktiivinen kerrokset olisi paras selittää 'AM' osaa AMOLED. ne koostuvat pikseliä, jotka tuottavat valoa, kun sähköenergian siirretään tai integroitu TFT array. TFT kerros toimii joukko kytkimiä muuntamaan pikselin virtauksen ja väestön. on vähemmän teknistä Huomaa, AMOLED 's suunnittelu on räätälöity elektroniikan rajoitettu akun. Joitakin esimerkkejä ovat matkapuhelimet, kannettavat multimedia-soitin ja mini televisiot. AMOLED syö hyvin vähän virtaa samalla optimaalisen näyttö. Virrankulutus vaihtelee kirkkauden ja värin asetukset näytön. Yleensä tummempi näyttö, sitä vähemmän energiaa se käyttää. Verrattuna muihin näyttöjä, AMOLED tarjoaa korkeamman koettu luminanssi, parempi kontrastisuhde, laajempi katselukulma, laajemman väriavaruuden tai todelliset värit, reagointinopeutta erityisesti dynaamisen kuvia tai videoita. Jotkut elektroniset merkkejä, jotka ovat käyttäneet tätä tekniikkaa ovat Nokia, HTC, Dell, Samsung, ja Google Nexus. Huolimatta sen vallankumouksellisen tehokkuuden ominaisuus, AMOLED on joitakin haittapuolia. Suosituin mikä olisi sen sumea näytön laatu suorassa auringonvalossa. Kuitenkin, tällainen rajoitus ei jää ratkaisematta pitkään. Kiitos sen seuraaja, Super AMOLED.Super AMOLED outdoes sen edeltäjä ja muita teknologioita saman sukupolven integroimalla kosketusnäytön anturi komponentti näytön sijaan asennetaan erikseen sen yläpuolella. Vertaamalla sitä AMOLED, sen näyttö on olennaisesti kirkkaampi ja sen virrankulutus on pienempi sekä 20%. Siinä käsitellään myös mielipidevaikuttajia 'auringonvalo heijastus haittapuoli laskemalla se 80%. Käytännössä se tuottaa kirkkaampi ja elävämmän riippumatta ulkoisen valon voimakkuuden. Lisäksi se lupaa laajempi katselukulma, erinomainen ulkona luettavuus ja nollaliike sumentaa video tai dynaaminen näytöt.

Yhteenveto:
1. AMOLED ja Super AMOLED ovat näyttöjä käytetään liikkuvien elektronisia laitteita ja televisioita.
2. AMOLED sanoista aktiivimatriisinäyttö orgaaninen valoa lähettävä diodi. Se koostuu joukosta ohuen kerroksen elektroluminesenssi teho-luonnonmukaisia ​​materiaaleja ja pikselin moduloiva matriisi. Super AMOLED on kehittyneempi versio. Se yhdistää kosketusnäyttö anturit ja todellisen näytön yhteen kerrokseen.
3. AMOLED kuluttaa vähemmän virtaa, tarjoaa elävämpiä kuvanlaadun, ja tekee nopeamman liikkeen vasteen verrattuna muihin näyttöjä, kuten LCD. Kuitenkin Super AMOLED on vielä parempi tällä 20% kirkkaampi näyttö, 20% pienempi virrankulutus ja 80% vähemmän auringonvaloa heijastus.