Ero Youtube ja Vimeo Youtube vs Vimeo

Youtube ja Vimeo ovat molemmat videon jakamiseen sivustoja, jotka voit käydä katsella videoita tai lähettää oman. Se voi olla syytä huomata, että Vimeo perustettiin muutama kuukausi ennen Youtube. Mutta merkittävin ero Youtube ja Vimeo on sisällön määrää, että heillä on. Vaikka miljoona videoita, jotka Vimeo on voi tuntua paljon, mutta se 's mitään verrattuna lähes puoli miljardia Youtubessa. Joten jos etsit tietyn videon, niin olet' d todennäköisesti löytää sen Youtube.

Jos aiot ladata tiedostoja, Youtube on myös useita etuja Vimeo. Ensimmäinen niistä on suurempi raja tiedostokoko voit ladata. Vimeo ainoastaan ​​mahdollistaa jopa 500 Mt, kun Youtube voit ladata jopa 20 Gt. Ei ole mitään rajaa pituutta videot voit lähettää, joten koko on ainoa oikea raja. Mutta on myös harkittava resoluution videoiden pelaat kuin se vaikuttaa sekä koko videon pituudesta, kuten korkean resoluution videoita vievät enemmän tilaa, ja sen laatu. Vimeo pystyy näyttämään HD-laatuista videokuvaa mutta vain 720p. Että 's yleensä hyvä tarpeeksi useimmille ihmisille, mutta saattaa näyttää pixelated erittäin suuret televisiot. Youtube sallii videoresoluutioita eivät mahdu 1080p televisioiden. Resoluutiolla 3072p ei ole edes saatavilla useimmissa näytöissä.

Toinen ominaisuus, joka on saatavilla Youtube muttei Vimeo on 3D-ominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla Youtube näyttää videoita 3D. Et vieläkään tarvitse olla 3D-lasit ja näyttö, joka pystyy samaan. Youtube käyttää erilaisia ​​tekniikoita saavuttamisessa stereoskopia, joten voit valita joka sopii näytön paras. 3D on myös toinen näkökohta, joka lisää tiedoston koko videon, koska se tarvitsee tuottaa erottamaan kuvia jokaista kehystä videon.Kaiken Youtube on parempi vaihtoehto, kun se tulee katseluun ja videoiden. Mutta niille, jotka haluavat levittää videoita niin monelle ihmiselle kuin mahdollista, se voitti 't satuttaa ladata molempien sivustojen.

Yhteenveto:

Youtube on paljon enemmän videota kuin Vimeo

Youtube on suuremman tiedoston rajan yli Vimeo

Youtube sallii paljon korkeammat resoluutiot kuin Vimeo