Ero Samsung H1 ja Samsung M1Samsung H1 vs Samsung M1

Samsung H1 ja M1 ovat kaksi ensimmäistä puhelimissa, Vodafone on julkaissut käynnissä 360 alusta. H1 on ensimmäinen kahdesta ja on huomattavasti arvokkaampi kuin M1, joka julkaistiin pienemmillä silmälasit kuin budjetin älypuhelin tehdä tuloa 360 alusta paljon helpompaa. Koska M1 on halvempi versio, se on myös varustettu pienempi näyttö kuin H1. Että M1 mittaa vain 3. 2 tuumaa verrattuna 3. 5 tuuman näyttö H1.

Sen lisäksi näytön, hintaero näkyy myös tallennuskapasiteettia molemmissa laitteissa. M1 mukana niukka 1 Gt sisäistä muistia, kun H1 on 16 Gt: n sisäinen muisti. Molemmat yksiköt ovat microSD-korttipaikkaa vaikka niin on aina tilaa voit laajentaa kun haluat.

Samsung on myös päättänyt pudottaa Wi-Fi-lähettimen M1. Ne, jotka tarvitsevat jatkuvasti Internetiä jää muuta vaihtoehtoa kuin käyttää HSDPA radio ja käyttää Internetiä langattoman verkon. Tämä voi olla kallista etsintään niille, jotka eivät ole rajoittamaton tiedot suunnitelmista. Tai voit vain vaihtaa H1, joka on 802. 11b / g langaton lähetin.

Lopuksi, kamera H1 on paljon parempi kuin M1. Tämä ilmenee jo päätöslauselmaa H1 on 5 megapikselin kamera, kun taas M1 on 3. 2 megapikselin kamera. Otettuja valokuvia H1 olisi tarkemmin kuin otettuja M1. Tämä koskee myös videotallenne kuin H1 voi tallentaa HD-laatuista videokuvaa, jonka resoluutio on 720p 30 kuvaa sekunnissa. M1 voi tallentaa vain VGA (640480) laatu videon vieläkin alhaisempi 15fps.

Molemmat puhelimia on vaivannut käyttäjä raportit hidas suorituskyky; enemmän kanssa H1 kuin M1. Toivottavasti Samsung voi vapauttaa päivityksen niiden käyttöjärjestelmän, jotta se toimii paremmin kuin se jo on.

Yhteenveto:1. H1 on kalliimpaa kuin M1

2. H1 on suurempi näyttö kuin M1

3. H1 on varustettu paljon enemmän sisäistä muistia kuin M1

4. H1 on Wi-Fi, kun taas M1 ei