Ero Mini USB ja Micro USBMini USB vs Micro USB

Universal Serial Bus, joka tunnetaan paremmin nimellä USB, on muuttanut oheislaitteet yhteys tietokoneisiin luomalla yksi yhteinen rajapinta, joka vähensi tyyppisiä portteja äärellä. Vaikka yksi pää, osa, joka liitetään tietokoneeseen, on melko vakio, on olemassa useita erityyppisiä liittimiä toisessa päässä. Yleisimpiä ovat nykyään mikro- ja mini-liittimet. Suurin ero mikro- ja mini-USB-liittimet on niiden koko. Vaikka nämä kaksi ovat sama leveys, mikro-USB-liitin on suurin piirtein puolet paksuudesta mini-USB-liitin.

Tärkein syy kehittämistä mikro-USB-liitin on luoda ohuempi liitin, joka sopisi hienosti tänään 'on hyvin ohut matkapuhelimia ottamatta liikaa tilaa. Vaikka mini-USB-liitin on jo melko pieni, sen paksuus on yksi rajoittavat tekijät, jotka puhelin suunnittelijat piti käsitellä. käyttöönotto mikro-USB auttoi paransivat malleja.

Toinen alue, jossa mikro-USB-liitin on parempi kuin mini-USB on kestävyys. Koska ne eivät ole tarkoitus pitää paikallaan koko ajan, on tärkeää, että liittimet, erityisesti astian gadget pystyy käsittelemään joitakin väärinkäyttöä. Micro USB-liittimet on suunniteltu 10000 lisäys sykliä, mikä on kaksinkertainen mini USB 's 5000. Osat, joiden odotetaan ottamaan paljon väärinkäyttöä, kuten lehtiä keväällä liitin, on myös siirretty pistorasiasta liittimeen, niin että halpa ja helposti vaihdettavia kaapeli on todennäköisesti epäonnistuvat kuin astian Johdolla laitteeseen 's piirilevy. Tämä vähentää mahdollisuutta kalliita korjauksia laitteen vain siksi liittimen.Koska nämä edut, mini-USB on hitaasti ollaan poistamassa hyväksi uudemman micro-USB. Puhelin valmistajat, jopa ne, jotka 've käyttää mini USB-liittimet ennen nyt siirtymässä micro-USB. Jotkin laitteet ja valmistajat voivat silti käyttää mini USB-liitin tulevina vuosina. Mutta olisi vähitellen katoavat mikro USB voittoja laajaa käyttöä. On myös tuntua pieni mahdollisuus mini USB korvaamalla alkuperäisen B plug käytetään laitteita, kuten tulostimia ja tällainen.

Yhteenveto:

1. Mini USB-liittimet ovat kaksi kertaa niin paksuja kuin mikro-USB-liittimet
2. Micro USB-liittimet kestävät yli mini USB