Ero Samsung Galaxy S II ja Google Nexus SSamsung Galaxy S II vs Googlen Nexus S

Samsung Galaxy S II ja Google Nexus S on tosiasiallisesti sama yhtiö, Samsung, mutta markkinoidaan eri tuotenimillä kuin Nexus S on ilmeisesti alla Google bannerin. Selvin ero näiden kahden välillä on puute Samsung tuotemerkin Nexus S. Nexus S kulkee vanilja Android kun Galaxy S II on joitakin Samsung ohjelmistot; eli TouchWiz UI.

Galaxy S II, on uudempia kahdesta, on parempi silmälasit kuin Nexus S. Se on isompi 4. 3-tuumainen näyttö kuin Nexus S '4-tuuman näyttö, vaikka molemmat puhelimet käyttävät samaa tekniikkaa Samsung . Galaxy S II voittaa myös ulos suhteen fyysinen koko koska se on melko ohuempi ja kevyempi kuin Nexus S. hienoinen nousu korkeus ja leveys väistämättä huomioon isompi näyttö, mutta Samsung silti onnistuu pitämään kasvua mahdollisimman pieneen .

Galaxy S II yksinkertaisesti on enemmän hevosvoimia kuin Nexus S. Se on dual core prosessori ja kaksinkertainen muistiin Nexus S. Vaikka lisätehoa Galaxy S II ei aina tarvita, se on erittäin kätevä, kun käynnissä useita sovelluksia kerralla tai CPU vaativia sovelluksia kuten videotallenne.Kamerat Galaxy S II ovat myös paljon parempia kuin ne, jotka haluat löytää Nexus S. Entinen on 8 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin toissijainen kamera kun taas jälkimmäinen on vain 5 megapikseliä ja 0,3 megapikseliä vastaavasti. Kuten edellä todettiin, laskentatehoa dual core prosessori voidaan hyödyntää in videotallenne. Nexus S on rajoitettu WVGA video resoluutiolla 30 kuvaa sekunnissa. Toisaalta, Galaxy S II voi tallentaa HD-laatuista videota. Käyttäjät voivat jopa valita, ampua 720p tai 1080p resoluutiolla.

Yhteenveto:

1. Galaxy S II on isompi näyttö kuin Nexus S.
2. Galaxy S II on kevyempi ja ohuempi kuin Nexus S.
3. Galaxy S II on dual core prosessori, kun taas Nexus S ei ole.
4. Galaxy S II on suurempi resoluutio anturi kuin Nexus S.