Ero Samsung Elävä ja T-Mobile myTouch 4GSamsung Vibrant vs T-Mobile myTouch 4G

Elinvoimainen ja myTouch 4G on kaksi älypuhelimia että voit valita tilatessaan T-Mobile. Entinen tehdään Samsungin kun taas jälkimmäinen on HTC, vaikka se ottaa brandin T-Mobile. Voit helposti tehdä eroa näiden kahden laitteen välillä, kun nostat ne ylös kuin myTouch 4G on noin 30% painavampi kuin Elävä. Se on paksumpi ajella vaan on kapeampi lähes täyden senttimetri.

Ero kokoa ja painoa on melko yllättävä, sillä Elävä 4G on 4-tuumainen näyttö verrattuna 3. 8-tuumainen näyttö voit löytää myTouch 4G. Ollakseen suurempi, sen näytön Elävä on myös huomattavasti parempi. Se 's AMOLED näyttö, joka on parempi värintoisto ja virrankulutus kuin LCD-näyttö myTouch 4G. Sykkivässä on myös varustettu gorilla lasi paremman näytön suojaa naarmut avaimia ja muita kovia esineitä.

Muisti on luultavasti yksi tärkeimmistä haitat Voimakkaat. Vaikka se on enemmän ROM varastointikapasiteetti 16GB verrattuna 4GB myTouch 4G, se on vain 512 Mt muistia, kun taas myTouch 4G on 768MB. Pienempi muistin määrä voi tulla pullonkaula tietyissä tilanteissa tehdä Elävä hieman hidas ajoittain.

Yksi puutteena Voimakkaat on puute toissijainen kamera yleisesti tunnettu eteen päin kamera, joka on tarkoitettu videopuheluita varten. VGA-kamera on myTouch 4G voi olla pieni, mutta se tekee työtä. Tärkeimmät kamerat ovat melko yhtä suuri kuin ne molemmat ovat samaa tarkkuutta ja voi tallentaa 720p videota.Toinen puuttuva ominaisuus on FM-radio, joka voi olla erinomainen vaihtoehto, jos olet kyllästynyt musiikkia tai haluat vain kuulla, mitä 'tapahtumassa oman maa. Jos on rajoittamaton datayhteys, mutta voit saada yhden monista Android-sovelluksia, joiden avulla voit kuunnella Internet-radiota.

Yhteenveto:

1. Elävä on kevyempi ja ohuempi kuin myTouch 4G.
2. Elävä on isompi ja parempi näyttö kuin myTouch 4G.
3. Voimakkaat on enemmän levyltä, mutta vähemmän muistia kuin myTouch 4G.
4. myTouch 4G on toissijainen kamera, kun Elävä doesnt 't.