Ero EOS ja SLREOS vs SLR

EOS ja SLR ovat yleisimmin kuullut lyhenteet alalla valokuvauksen. 'SLR' tarkoittaa 'SLR', joka viittaa mekanismiin, jossa yksittäinen linssi käytetään sekä katsella ja ottaa kuvia. Termi EOS otettiin käyttöön Canon joka symboloi että kamera on sekä elokuvissa ja järjestelmäkameroiden. Lyhyesti, EOS-kameroissa ovat järjestelmäkamerat.

'EOS' tarkoittaa 'Electro-Optical System', joka tuli tuotemerkki käyttöön Canon, johtava kamera ja linssi valmistaja maailmassa. EOS esiteltiin sisällyttää automaattinen tarkennus ominaisuus kameraan.

Akun SLR ovat erinomaisia ​​kuin perus SLR kamera tarjoaa 300+ laukausta yhdellä latauksella. Nykyään vain digijärjestelmäkameroilla ovat saatavana elokuva järjestelmäkameroissa ei enää tehdään. Nikon valmistaa vain kaksi elokuva järjestelmäkameroiden, FM10 ja Nikon 6 samalla Canon enää valmistaa kalvoa järjestelmäkameroiden sekä perus- ja high-end-mallit.

EOS otettiin käyttöön vuonna 1989, ja oli ensimmäinen nimeltään EOS-1, jossa numero '1' edustaa tinkimätöntä laatua. Koska sen kehitys, EOS on keskittynyt saavuttamaan huippuluokan suorituskykyä ja luotettavuutta. EOS-1 tarkoitettu lopullinen ammattilaisjärjestelmäkamera kamera, jonka tarkoituksena on olla lopullinen ammattilaisen työkalu tarjoaa nopean ja helpon käytön sekä korkean kuvanlaadun.

Valokuvauksen alalla käsittää laajan kirjon kuvaamiseeni tyylilajit. Jokainen harrastaja on oma ainutlaatuinen kuvaamista tyyliin. Professional kamerat on suunniteltava siten, että se saa sovittaa erilaisia ​​valokuvauksen tarpeet, joilla on kyky kuvata erilaisia ​​esineitä äärimmäisissä ilmasto-olosuhteissa. SLR kamera on kyky toimia sujuvasti äärilämpötiloissa -20 celsiusta 140 celsiusta.Yhteenveto:

1. 'EOS' tarkoittaa 'Electro-Optical System' käyttöön Canon jos sillä 'SLR'

sanoista 'SLR.'

2. EOS symboloi elokuva ja digitaalisten järjestelmäkameroiden.