Ero Stun Gun ja TaserTainnutusase vs Taser

Tainnutusaseita ja Tasers ovat ei-tappavia aseita, joita usein käytetään alistaa henkilö, jotta hänet kiinni tai päästä pois. Molemmat aseet käyttää nopean puhkeamisen erittäin korkea jännite tilapäisesti muokkaamaan hermojen ja lihasten ja tehdä kohteena menettää liikkeidensä hallinnan. Suurin ero tainnutusaseilla ja Taser on alue. Tainnutusaseilla on lähietäisyydeltä ase, ja sinun täytyy olla lähellä teidän tavoite ennen kuin sitä voi käyttää, joka voi olla melko vaarallista, jos hän wields veitsellä tai muu ase. Sen sijaan Taser voidaan käyttää jopa 15 metrin päähän tavoitteesta. Sinun täytyy olla kuuluvuusalueella, vaikka, kuten elektrodit on edelleen kytkettynä Taser kautta johdot.

Yksi haittapuoli Taser on sen tarve sisältävien patruunoiden elektrodien, johdot, ja kaasu käynnistämiseen tarvittavaa elektrodit kohde. Voit myös 't palo Taser nopeasti peräkkäin kuin voit tainnutusaseilla. Jokainen säiliö on vain yksi laukaus, joten sinun täytyy pyrkiä huolellisesti, jotta se laskea. Hyvä uutinen on joitakin Tasers ilman patruuna liitteenä, työ vain kuin tainnutusaseilla. joten jos et, voit vain poistaa patruuna ja puolustaa itseäsi. Muista kuitenkin, että kaikki Tasers ovat kuin tämä joten sinun täytyy tarkistaa Taser tai Taser haluat, jos se toimii, että samalla tavalla.

Suurin etu tainnutusaseita on niiden pieni koko. Tasers ovat suhteellisen suuria, kömpelöitä, ja muotoinen pistooli. Tainnutusaseita on monen muotoisia ja kokoisia, ja on monia malleja, jotka ovat tehty näyttämään tavallisia esineitä, kuten tupakka-askin tai matkapuhelin. Pieni koko ja naamiaisasut estää hyökkääjän tunnistamasta sitä ja mahdollisesti menossa, kun se ensin. Tämä osittain tyhjäksi yllätyksellisyys että hyökkääjän yleensä. Viimeinen etuna tainnutusaseita on niiden halvemmalla. Koska tainnutusaseita eivät ole monimutkaisia ​​mekanismeja käyttämä Tasers liittäessään ja polttamalla patruunat, se on helpompaa ja halvempaa valmistaa mikä johtaa lopulta halvempi ase, joka on yhtä tehokas itsepuolustukseksi.Yhteenveto:

1. Taser etuna on alueella yli tainnutusaseilla.
2. Taser vaatii kalliita patruunoita jotka tyrmäysaseet eivät tarvitse.
3. tainnutusaseita voi ampua nopeasti peräkkäin, kun kaikki Tasers voi.
4. Kaikki Tasers pystyvät työskentelee tainnutusaseita.
5. tainnutusaseita ovat pienempiä ja Peitettävien kuin Tasers.