Ero analogisten ja digitaalisten TVAnaloginen vs DigiTV

Digitaaliset televisiot ovat alkaneet saada laajaa hyväksyntää kaikkialla maailmassa, kun analogiset televisiot ovat hiljalleen katoamassa. Ensisijainen ero näiden kahden on signaalien kanssa, että ne voivat käsitellä. Analogiset televisiot rajoittuvat analogista signaalia, kun digitaalinen televisio voi käsitellä digitaalisia signaaleja ja analogiset signaalit.

Koska analogiset televisiot osaa käsitellä analogista signaalia, se on myös melko altis ongelmia, jotka analogiset signaalit kokemus. Ongelmia, kuten melua, häiriöitä ja jopa vääristynyt näytöt ovat hyvin yleisiä analoginen televisiot. Vaikka digitaalinen televisio voi vielä vaikuttaa näihin ongelmiin, jos signaali on myös analoginen, vaihtamalla digitaalisen signaalin melkein poistaa sen.

Analogiset televisiot käyttävät katodisädeputkista koska niiden näytön samalla digitaalisia televisioita käyttää litteä näyttö, kuten LCD, plasma tai LED. Niinpä analogiset televisiot ovat suuria ja tilaa vieviä verrattuna digitaaliseen tv. Analogiset televisiot kuluttavat paljon enemmän virtaa kuin digitaalisia televisioita.

Digitaalinen televisiot voi olla 480p tai yleisesti tunnettu SD- tai jopa 780p tai 1080i / p joka tunnetaan HD tai teräväpiirtotelevisio. HD mahdollistaa kasvattaa televisioita laadusta tinkimättä kuvan ruudulla. Analogiset televisiot käyttävät standardin määritelmää. Vaikka on yritetty toteuttaa HDTV analoginen sarjaa aluksi, vaatimukset suhteen kaistanleveys oli aivan liian suuri, jotta se olisi mahdollista.Analogiset televisiot ovat yleensä rajoitettu koot alle 30 tuumaa, koska luoda paljon suurempia näyttöjä aiheuttaa suurempia haasteita ilman todellista voittoja kuvanlaadun. Digitaaliset televisiot ovat kasvaneet, koska ne tehtiin ja näytön koko on yli 50 tuumaa ovat nyt melko yleisiä.

On vielä joitakin etuja, että voit saada analoginen televisiot, jotka ovat lähinnä sen käytöstä CRT. Analogiset näytöt ovat erittäin nopea vasteaika tehden kunnostautua osoittaa nopeutettuna videoita. Analogiset televisiot myös parempi kontrasti verrattuna useimpiin digitaalisia televisioita. Saattaa silti olla etuja analoginen televisiot, mutta teknologian kehittyminen ovat alkaneet parantaa puutteita digitaalisia televisioita.

Yhteenveto:
1. Analoginen tv voi hyväksyä vain analogisia signaaleja, kun taas Digital televisiot voi hyväksyä sekä digitaalisia että analogisia signaaleja
2. Analogiset televisiot ovat alttiita kohinaa ja säröä, kun digitaalinen televisio eivät ole
3. Analogiset televisiot tehdään yleensä Kuvaputkitelevisiot taas Digital televisiot käyttävät litteiden näyttöjen
4. Digitaaliset televisiot voi olla HD analogista televisiota voi olla vain SD
5. Analogiset televisiot rajoittuvat alle 30 tuumaa, kun taas Digital tv yli 50 tuumaa ovat jo yleisiä