Ero HTC Flyer ja LG Optimus PadHTC Flyer vs LG Optimus Pad

Nopea tulva tablet-laitteet tarkoittaa, että suuntaus alkoi Apple 's iPad on tullut jäädäkseen ja ei ole vain ohimennen villitys. Kaksi uudet laitteet ovat Optimus Pad LG ja HTC' s Flyer. Ennen kuin voimme tarkastella, miten ne eroavat, let 's antaa tunnustusta HTC valita nimi, joka doesnt 't ovat' pad 'siinä. Kaikkein erottuva ero Optimus Pad ja Flyer on näytön koko. Optimus on suurempi 8. 9 tuuman näytöltä Flyer 's 7-tuumainen näyttö.

Laitteisto, Optimus Pad on vielä se etu, koska sen kahden ytimen prosessorit ja edistyneempiä GPU verrattuna Flyer 's yhden ytimen prosessori lisääntynyt kellotaajuudella 1. 5Ghz. Dual core prosessori antaa Optimus Pad enemmän valtaa jota voidaan käyttää ajettaessa useita sovelluksia samanaikaisesti.

Kamerat molempien laitteiden ovat enemmän tai vähemmän par otettaessa valokuvia. Optimus Pad ei ole ylimääräinen ominaisuus, et löydä on Flyer. Dual kamerat Optimus Pad voidaan käyttää 3D-kuvan luomisen koostamalla kaksi hieman offset kuvaa. Optimus Pad voi myös ottaa 3D-videota 720p ja 2D videota 1080p. Flyer voi ottaa 2D HD-videota, mutta vain alempaan 720p.

Yksi merkittävä kritiikin, että monet ovat sen Flyer on sen käyttö Android 2. 3, joka tunnetaan myös nimellä Gingerbread, vaikka muut tabletit, kuten Optimus Pad menee tabletti optimoitu Android 3. 0 (Honeycomb). Ehkä se 's, koska Flyer on lähempänä älypuhelimia kuin varsinaisiin tabletteja, jotka HTC päätti mennä Gingerbread.Koska Flyer isn 't odottaa vasta joskus huhti-kesäkuussa, monet asiat voivat vielä muuttua, ja HTC voi silti käsitellä joitakin näistä issuesCespecially käytön Gingerbread yli Honeycomb. Toisaalta, Optimus Pad on tulossa melko pian jos se 's ei jo markkinoilla. Sen tiedot näyttävät aivan asettaa, ja se 's kaikki hyvä kuin Optimus on enemmän kuin riittävä haastaa enemmän tunnettuja tablettia.

Yhteenveto:

1. Optimus Pad on suurempi näyttö kuin Flyer.
2. Optimus Pad on dual core prosessori, kun Flyer doesnt 't.
3. Optimus Pad on varustettu 3D-kamerat, kun Flyer isn 't.