Ero PPV ja VODPPV vs VOD

TV katselu on kehittynyt yhdessä muutoksia siihen, miten ihmiset elävät ja miten niiden aikataulut tullut vähemmän ja vähemmän perinteisiä. Kaksi piirrettä, jotka lisättiin TV palvelut ovat PPV (Pay Per View) ja VOD (Video on Demand). Suurin ero näiden kahden on, millaista sisältöä he yleensä toimittaa. PPV käytetään enimmäkseen osoittavat urheilutapahtumia, kuten nyrkkeily ja Vapaaottelu sekä paini osoittaa. Tämä on paljon halvempaa ja kätevä vaihtoehto on areenalla kuin saat vielä nähdä taistelua, koska se tapahtuu. Sen sijaan, VOD on annostella ennalta tallennettua sisältöä, kuten elokuvia ja TV-ohjelmia.

Kuten ehkä jo päätellä edellä, PPV on kiinteä aikataulu. Ei ole mitään keinoa muuttaa että aikataulun ellet tallentaa tapahtuman ja katsoa sen myöhemmin, mikä itse asiassa voittaa koko tarkoitus PPV. VOD, voit katsella mitä haluat, milloin haluat. Joten, voit katsoa, ​​että filmi ei ollut mahdollisuus kohentaa teattereissa tai on maraton suosikki tv-sarja.

On myös suuri ero PPV ja VOD, kun se tulee maksaa palvelusta. PPV maksetaan per tapahtuma pohjalta, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy maksaa jokaisesta PPV Jos haluat katsella. Vertailun, VOD on tyypillisesti kuukausittain palvelu. Maksat vain kiinteän kuukausimaksun ja voit katsella lähes mitä tahansa niiden kirjaston videosisällön ja jopa äänen.Koska ihmiset ovat katsomassa sama asia samaan aikaan PPV, se yksinkertaisesti käyttää ennestään kaapeli teknologioita. Palveluntarjoaja tarvitsee vain päättää, kuka saa katsella kanavaa, että PPV on päällä. Tämä ei ole sovellettavissa VOD sillä kukin käyttäjä voi katsella erilaista sisältöä. Tämän vuoksi on tarpeen reitti VOD kautta IP-verkon, jotta erityistä sisältöä jokaiselle käyttäjälle.

Yhteenveto:

1. PPV käytetään enimmäkseen urheilutapahtumissa taas VOD käytetään lähinnä elokuvien ja TV-ohjelmien
2. PPV toimittaa live-sisältöä VOD ei
3. PPV on oma aikataulu, kun voit katsella koska tahansa VOD
4. VOD on usein kuukausimaksu järjestelmä mutta ei PPV