Ero Samsung Jet ja Samsung Jet UltraSamsung Jet vs Samsung Jet Ultra

Jos katsot erot Samsung Jet ja Jet Ultra koska haluat päivittää matkapuhelimeen, tämä tekee valinnan erittäin helppoa, sillä kaksi puhelimet ovat lähes identtisiä keskenään, ei vain tiettyjä näkökohtia, mutta kaikilla puhelin. Samsung juuri päättänyt elvyttää sirinä noin Jet nimeämällä se Jet Ultra ja vapauttamalla sen uudelleen kuin se on uudempi ja parempi puhelin kuin Jet. Käyttäjät, jotka eivät ota aikaa tutkimukseen puhelimet, jotka he haluavat ovat sidoksissa erehtykö luulemaan, juuri näin.

Omasta Jet / Jet Ultra ei ole nuhjuinen puhelinta sillä on suuri silmälasit siinä. Valta takana puhelin on peräisin 800MHz Qualcomm-prosessori. Jossa on tällainen tehokas prosessori mahdollistaa käyttöliittymän Jet pystyttävä vastaamaan jopa kuormia, jotka ovat raskaampia kuin tavallisesti. Tämä ei tarkoita sitä, että Jet rajapinta säilyy nopea koko ajan, koska on olemassa paljon asioita, joita voit tehdä juuttua sen alas; ei vähiten joka on lisätä liian monta widgets kuin puhelin voi käsitellä.

Näyttö Jet myös käyttää 3. 2 tuuman AMOLED-näyttö. AMOLED on eräänlainen näytön, joka on erilainen kuin LCD-näytöt, että voit yleensä löytää muihin puhelimiin. Se näyttää enemmän kirkkaat värit ja ei pese pois niin pahasti kuin nestekidenäytöt kun suorassa auringonvalossa. AMOLED on varmasti parempi kuin LCD, kun se tulee kannettaviin laitteisiin.

Toinen erinomainen näkökohta Jet on kokonsa, tai sen puutteesta. Jet on hyvin pieni ja hyvin ohut, vaikka niillä olisi 3. 5mm jack vasemmassa yläkulmassa puhelimen. Pieni koko helpottaa pitämään ja tavoittaa kaikki sen valvontaa, vaikka kädet ovat melko pieniä. Koska se on ohut, ei ole mitään ongelmaa pullottava puhelimet taskussa.Epäily, että useimmat ihmiset ovat Jet on sen rakenne. Muovinen runko Jet tuntuu melko halpa kosketusnäyttö. Ongelmaa pahentaa enemmän mukaan olleen puutteellisia muovi, joka voi helposti flex kohtuullisin määriä painetta.

Yhteenveto: