Ero CAT6 ja CAT6ACAT6 vs CAT6A

CAT6a on uusin tyyppi Ethernet-kaapelointi, jotka voidaan asentaa oman verkon. Se on parannettu versio CAT6 kaapeloinnin ja tarjoaa paremman suorituskyvyn. Kaapelointi on hieman monimutkaisempi kuin niiden tilavuudet ovat myös funktio pituus, jota käytetään. CAT6 kaapeleita mitoitettu 1Gbps kun CAT6a kaapeleita voidaan saavuttaa jopa 10Gbps.It kykenee saavuttamaan tämän, koska se toimii 500 MHz; kaksinkertainen 250Mhz toiminnan CAT6 kaapeleita. CAT6-kaapelit saattavat pystyä saavuttamaan 10Gbps mutta vain silloin, kun lyhyiden kaapelia käytetään.

CAT6a kaapelit ovat myös tiukemmat, kun se tulee suoja- vastaan ​​ulkomaalainen ylikuuluminen. Ylikuuluminen tapahtuu, kun signaali yhdestä kaapeli vuotaa toiseen. Tämä voi vääristää signaalin meluun ja pakota verkon laitteita toimimaan hitaammin. Tämän vuoksi CAT6a kaapelit toimisi paremmin tilanteissa, joissa sitä on kytköksissä paljon muita kaapeleita.

Toinen tunnistaa ominaisuus CAT6a kaapeli on sen paksuus. CAT6 näyttää aivan CAT5 ja CAT5e kaapelit sitä edeltäneen. CAT6 kaapeli valmistajat olivat keksiä tapoja noudattavat tiukempia ulkomaalainen ylikuuluminen suojaus, jolloin on paksumpi toisten hyväksymisestä outoa muotoja.

Kuten aina, kaikkein kohtuuttoman syy täytäntöön järjestelmä, joka täysin hyödyntää CAT6a kaapelit on hinta. CAT6a kaapelit yksin kustannukset yli kaksinkertainen of CAT6 kaapeleita, puhumattakaan laitteiden hinta, joka toimii 10Gbps. CAT6, ja jopa CAT5 tai Cat5e, kaapelit ovat vielä käytännön perus päivittäin verkottuminen. Koska on odotettavissa, että 10Gbps yhteydet tulisi standardin ja edullinen noin viidessä kymmeneen vuoteen se voi olla sen arvoista sijoittaa pricier CAT6a kaapeloinnin johdotettaessa talon tai minkä tahansa rakenteen, joka on rakenteilla. Näin säästää sinun suoliston seinät jälleen kerran CAT6 kaapeleita ei enää riittävä tarpeisiisi ja sinun täytyy päivittää.

Yhteenveto:

1. CAT6a on parannettu versio CAT6 kaapelin2. CAT6a on mitoitettu jopa 10Gigabits kun CAT6 on vain mitoitettu 1Gigabit

3. CAT6a on kaksinkertainen kaistanleveys CAT6 kaapeleita

4. CAT6a on parempi vastustavat ulkomaalainen ylikuulumisen verrattuna CAT6

5. CAT6a kaapelit ovat paljon paksumpia kuin CAT6