Ero RCA koaksiaalinenRCA vs Coaxial

Kun se tulee yhdistää laitteisiin, kuten televisiot, soitin ja äänentoistolaitteet RCA-kaapelit ovat melko yleisiä. Joskus on helppo sekoittaa RCA koaksiaalikaapelia. RCA sanoista Radio Corporation of America, yrityksen nimi, joka on kehittänyt standardin, joka on yhdistetty liitin, johon voidaan kytkeä audio- ja videolaitteita. Toisaalta, koaksiaalikaapeli on vain yhdellä kaapelilla, joka on perusrakenne. Coaxial yksinkertaisesti tarkoittaa 'samalla akselilla', ja tämä on se, miten kaapeli on järjestetty. Se koostuu periaatteessa sisäjohtimen, jota ympäröi eriste, joka sitten kääritään toissijainen johtimen, sitten lopullinen eriste. Poikkileikkaus paljastaisi joukko ympyröitä kanssa vuorottelevat johtimen ja eristeen.

RCA kaapelointi käyttää koaksiaalikaapelia. Itse asiassa, RCA oli suunniteltu käyttämään koaksiaalikaapeleita selvästi osoittaa todellisen RCA-liittimet. Keskijohdin kytkeytyy johtimen ytimessä koaksiaalikaapelin kun pyöreä metallirengas myös yhteyksiä toisen johtimen ulkopuolella kehä. Toissijainen johdin kehä käytetään usein maahan tai suojaus signaalin keskiviivan kautta kulkevan johtimen.

Sen lisäksi RCA-kaapelit, koaksiaalikaapelit on jo nähty monenlaisia ​​käyttötarkoituksia erityisesti RF (Radio Frequency) sovelluksissa, koska se tarjoaa erinomaisen suojausta ulkoista melua. Hyvä esimerkki tästä olisi vanhempi analoginen kaapeli-TV-järjestelmät ja kinkkua tai CB radiot. Se nähtiin myös laajaa käyttöä tietokonetta ja puhelinverkoissa, mutta on korvattu kauan sitten.Todellisuudessa RCA ja koaksiaalikaapelit ovat jo nopea lasku kodeissa. Ne ovat nyt korvataan uudemmilla ja kehittyneempi, jotka mahdollistavat nopeamman, puhtaampia, ja yksinkertaisempi yhteyksiä. Liitännät kuten HDMI, DVI, ja kuituoptiikan ovat tehneet RCA-kaapeleita vanhentunut. Koaksiaalikaapelit, toisaalta, voi edelleen nähdä jatkuvaa käyttöä mutta ei yhteenliittämisestä kodinkoneiden. Coaxial silti tarjoaa monta etuja kustannuksista, valikoimaan, ja suojaus RF laitoksia jatkaa sen käyttämistä.

Yhteenveto:

1. RCA on liitin standardi kun koaksiaalikaapelin on tyyppi kaapelin
2. RCA käyttää koaksiaalikaapelia
3. Koaksiaalikaapelit on muita käyttötarkoituksia syrjään RCA