Ero T-Mobile G2x ja Sidekick 4GT-Mobile G2x vs Sidekick 4G

Sekä T-Mobile G2x ja Sidekick 4G julkaistiin samanaikaisesti aiemmin tänä vuonna. Vaikka niillä on joitakin yhtäläisyyksiä, kuten Android-käyttöjärjestelmä, niillä on myös joitakin hyvin selviä eroja; tärkein on QWERTY-näppäimistö on Sidekick 4G. Säilyttäminen yleisestä muodosta vanhan Sidekick malli, Sidekick 4G on liukuva näyttö, joka oikealle ja paljastaa QWERTY-näppäimistö maiseman. G2x on perinteisempi candybar että perustuu yksinomaan kosketusnäytöstä. Haittapuoli liukuva näytön Sidekick 4G on raja sen koosta. Vaikka G2x on 4 tuuman näyttö, joka on suhteessa suurempi Sidekick 4G on vain 3. 5 tuuman näyttö.

Toinen merkittävä ero G2x ja Sidekick 4G on laitteisto sen takana. Sidekick 4G käyttää yhden 1Ghz Cortex A8 prosessori ja PowerVR GPU, jota käytetään muissa älypuhelimet aikaisempina vuosina. Tämä on heikompi verrattuna kaksiytiminen 1GHz Cortex A9-prosessori on Tegra 2 piirisarja on G2x. Prosessori ja GPU on ytimessä älypuhelimen ja vaikuttaa suoraan laitteen suorituskykyä, varsinkin kun käynnissä CPU ja grafiikka vaativia sovelluksia, kuten pelejä.

Sidekick 4G on myös takana, kun se tulee kameran, jonka resoluutio on 3 megapikseliä verrattuna 8 megapikselin kamera on G2x. Valokuvan laatu saattaa olla hyvin havaittavissa puhelimessa, mutta saattaa olla havaittavissa, kun lataat sen sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja ja katsella tietokoneella. Se ei ole vain kuvia, joissa G2x lyö Sidekick 4G, mutta myös videoita. G2x kykenee 720p resoluutiolla ja jopa 1080p alennettuun kuvanopeudella 24 fps. Sidekick 4G on yksi harvoista älypuhelimet, joka ei kykene tallentamaan HD-laatuista videota. Suurin resoluutio saat kanssa Sidekick 4G on 720.480.Lopuksi G2x on varustettu enemmän muistia kuin Sidekick 4G; 8GB ja 1GB vastaavasti. Silloinkin kun ajatellaan 2GB muistikortti että Sidekick 4G alusten, se on edelleen hyvin alhainen ja useimmat ihmiset täytyy päivittää pian saada Sidekick 4G.

Yhteenveto:

1. Sidekick 4G on QWERTY-näppäimistö, kun taas G2x doesnt 't
2. G2x on isompi näyttö kuin Sidekick 4G
3. G2x on parempi laitteiston kuin Sidekick 4G
4. G2x on paljon parempi kameroita kuin Sidekick 4G
5. G2x voi tallentaa HD-videota, kun Sidekick 4G voi