Ero Nokia N8 ja Nokia C7Nokia N8 vs Nokia C7

 
N8 on Noki 's huippuluokan älypuhelimen. Mutta julkaisun C7, monet ihmettelevät, mitä eroa on N8 ja C7 on. On selvää, että on hinta, sillä C7 on halvempaa ja pienennetään versio N8. Monet huippuluokan ominaisuuksia N8 puuttuvat C7.

Huolimatta siitä samalla näytöllä on yksi suuri ero näiden kahden; Gorilla lasia. Gorilla lasi on erityinen lasia, jota käytetään N8. Se on lähes voittamaton ja pitäisi suojella N8 's näyttö naarmuilta ja satunnaisia ​​iskuja. C7' s näyttö on todennäköisemmin näyttää naarmuilta ja on alttiimpi rikkomatta pudotettaessa tai takoi kovaa vasten,.

Tärkein myyntivaltti N8 on sen kameran. Klo 12 megapikseliä, ja yhdistettynä automaattitarkennus ja Carl Zeissin optiikka, se kilpailee monien digitaalikameroiden saatavilla tänään. C7 ei ole yhtä hyvä kuin N8 koska sen anturi on resoluutio on 8 megapikseliä ja siitä puuttuu automaattitarkennus. Kuvat että C7 kestää vielä vertailukelpoisia, ellei parempi, kuin useimmissa muissa älypuhelimissa. Muisti on myös toinen näkökohta, jossa C7 on vähemmän. N8 on 16 gigatavun sisäinen muisti, kun taas C7 on vain 8 Gt. Mutta kun tila loppuu teitä sisäiseen muistiin, se on mahdollista sekä malleja lisätä microSD-muistikortille vieläkin enemmän. N8 's kamera tukee myös lisäämällä HDMI-porttiin. Portti mahdollistaa N8 yhteyden HDTV ja ulostulo HD-videon suoraan. C7 ei ole HDMI-portti, mutta se ei ole TV-OUT. On silti tuotoksen video, mutta ei HD laatua.Yleensä tuntuu laite antaa yleiskuvan onko tyyris puhelin vai ei; se ei eroa välillä N8 ja C7. N8 's alumiininen runko antaa sille mojova ja tukeva tuntu samalla muovinen runko C7, mutta ei varsinaisesti hatara, ei kilpailija kuin N8.

Yhteenveto:

C7 on halvempi versio N8

N8 käyttää gorilla lasi kun C7 ei

N8 on paljon parempi kamera kuin C7

N8 on enemmän sisäistä muistia kuin C7

N8 on HDMI-portti, kun taas C7 ei