Ero Vasen Tienaa Vasen ulkoliitosVasen Join vs Vasen ulkoliitos

SQL, liitokset käytetään yhdistelmää kirjaa peräisin erilaista dataa. Liitoksen voi olla joko sisä- liittyä tai ulompi liittyä. Sisempi liittyä palaa kirjaa joilla ottelut molemmissa taulukoissa vastakohtana ulompi liittyä joka on vastakohta sisemmän. Ulompi liittyä siis palauttaa ne tietueet, jotka eivät ole ottelut kummassakaan taulukossa. Erot oikea ulompi liittyä ja vasen ulkoliitoksen käsitellään jäljempänä.

erot

Kuten edellä todettiin, sisempi liittyä vain tuottaa joukon tietueita, joka on läsnä kaksi taulua, joita verrataan. Täydellinen ulompi liittyä, toisaalta, on yksi, joka tuottaa täydellinen kaikki tiedot läsnä sekä taulukot vertailua. Siinä tapauksessa, että ei ole olemassa tulitikut, puuttuvat ottelut sisältää nolla.

Vasempaan ulkoliitoksen on täydelliset joukon tietueita, jotka tulevat ensimmäisestä taulukosta ja vastaavat tulokset ovat käytettävissä sen tulokset vastaavassa taulukossa. Jos ei ole vastaavia tuloksia, oikealla puolella sisältää nolla. Tuottaa tietueet vasemmalle pöydän ainoa, eikä oikea taulukko, käyttö 'missä' lauseke tulee pelata.

Tuottaa ainutlaatuinen kirjaa taulukon oikealla ja toinen vasemmalla, käyttö täysi ulkoliitoksen suositellaan. Suoritettuaan koko ulompi liittyä, joka on 'missä' lauseketta käytetään sulkea pois tulokset, jotka ovat toivottuja niin 'oikea' ja 'vasen' puoli. Lisäksi suorakulmaisen join voidaan käyttää apuna liittyä kaiken vasemmalle ja oikealle. Tämä voi toisinaan olla mitä haetaan, mutta ei mitä joskus näkyviin. Liitokset tuottaa tehokas tietojen joukko, joka antaa jopa 16 riviä aineistoja, usein paljon enemmän kuin odotetaan. Vaikka saat valtava määrä aineistoja, nämä liittyy ovat erittäin vaarallisia, koska vähäinen yhteensopimattomuus voi lamauttaa koko järjestelmän.

Jos kyseessä on hanke, joka vaatii myös yhteensopivuutta Microsoft SQL Server, niin silloin on saatavien hyötyjen käytöstä vasemman ulkoliitos. Paluu sekvenssi alkaa pois sisempi kirjaa palautetaan ensin, sen jälkeen oikealla liittyä kirjanpito ja lopulta liittyä vasemman kirjaa. Käytä vasemman liittyä tai vasemmalle ulkoliitosta lausuman SQL ympäristössä viittaa täsmälleen sama toteamus. Tämä lähinnä tarkoittaa sitä, että ei ole mitään eroa, koska sen seurauksena odotettavissa, onko vasen liittyä käytetään tai vasen ulompi liittyä käytetään. Tulos on samanlainen, ellei ympäristö on Microsoft SQL-palvelin. Ulompi avainsanaa voidaan käyttää tai jopa jättää pois huoletta sillä tulokset eivät eroa mitenkään.

YhteenvetoLiitosten käytetään SQL vertailla erilaisten tietojen

Sisempi liittyä vain tuottaa joukon tietueita, joka on läsnä kaksi taulua, joita verrataan

Ulompi liittyä tuottaa täydellinen kaikki tiedot läsnä sekä taulukoissa tutkittavassa

'Missä' lauseketta käytetään tuottamaan ainutlaatuisen kirjaa käytön jälkeen täyden liittyä

Loogiseksi liittyä yhteyksiä sekä vasemman ja oikean elementtejä pöydän.

On huomattava ero, jossa vasen liittyä ja jätti ulkoliitosta käytetään Microsoft SQL Server