Ero Ipod ja BlackberryIpod vs Blackberry

Ipod ja Blackberry ovat moderneja laitteita, jotka on eri tehtävät. Vaikka Blackberry on viestintälaite, Ipod on laite, johon tallennetaan, ja musiikin ja videoiden.

BlackBerry on enemmän kuin matkapuhelin, joka yhdistää ihmisiä. Toisaalta, Ipod on viihde laite, jonka voit kuunnella musiikkia, ja myös katsella videoita.

Yksinkertaisesti sanoen, karhunvatukka on matkapuhelimen ja iPod on MP3-soitin. Yksi tärkeimmistä eroista Blackberry ja iPod, on se, että tiedot voidaan lähettää yhdeltä karhunvatukka toiseen, ja se ei voi lähettää yhdeltä iPod laitteesta toiseen.

Suunnitellut Apple tietokoneet ja iPod-laite voi tallentaa noin sata tuhatta kappaleita. Ipod on laite, joka voi pelata erilaisia ​​ääniformaatteja, kuten MP3, M4A, AAC ja AIFF. Se voi myös näyttää kuvan kuvasuhteen, kuten JPEG, GIF, BMP ja TIFF.

Se oli vuonna 2001, että ensimmäinen iPod julkaistiin markkinoille. Voidaan myös tallentaa tekstejä Ipod, ulkoisen tallennuslaitteen. Ipod on myös kyettävä lataamaan tiedostoja asennetaan tietokoneeseen.

BlackBerry julkaistiin ensimmäisen markkinoille vuonna 1999. Blackberry kehitti ensimmäisenä Research in Motion, Waterloo, Kanada. Kun se markkinoitiin, laite tuli erittäin suosittu, koska sen push sähköposteja. Blackberry on enemmän ominaisuuksia kuin tavallinen puhelin. Blackberry voidaan katsoa olevan älypuhelimia, sekä Personal Digital Assistant. Sen lisäksi, että matkapuhelin palvelu, Blackberry mukana Internet-yhteydet, osoitekirjan, sähköposti laitos, päivä höylä, kalenteri, tekstiviestit ja Internet-faksauksen.Yhteenveto:

1. BlackBerry on enemmän kuin matkapuhelin, joka yhdistää ihmisiä. Toisaalta, Ipod on viihde laite, jonka voit kuunnella musiikkia, ja myös katsella videoita.

2. Ipod on laite, joka voi pelata erilaisia ​​ääniformaatteja, kuten MP3, M4A, AAC ja AIFF. Se voi myös näyttää kuvan kuvasuhteen, kuten JPEG, GIF, BMP ja TIFF. Blackberry voidaan katsoa olevan älypuhelin, sekä Personal Digital Assistant.

3. Tiedot voidaan lähettää yhdeltä karhunvatukka toiseen, vaikka se ei voi lähettää yhdeltä iPod laitteesta toiseen.

4. Se oli vuonna 2001, että ensimmäinen iPod julkaistiin markkinoille. Blackberry julkaistiin ensimmäisen markkinoille vuonna 1999.