Ero PVR ja DVRPVR vs DVR
Termit PVR ja DVR on kelluva noin vuosikausia. Mutta harvat ihmiset todella tietää, mikä on mikä ja mitä kukin termi viittaa. PVR sanoista Personal Video Recorder, kun DVR sanoista Digital Video Recorder. Entinen korostuu kyky muokata laitteen ja miten se toimii, kun taas jälkimmäinen painotetaan, että se kattaa digitaaliseen muotoon.

Onneksi erot käytännössä pääty tähän, koska nämä molemmat ehdot ovat yksinkertaisesti viittaavat samantyyppinen laite, jota käytetään syömällä videon eri lähteestä; pääasiallinen lähde olisi kaapelitelevisio. Kuten edellä todettiin, termi PVR keksi korostaa mahdollisuuden valita ohjelmia ja ohjelmia, jotka perustuvat mieltymystesi. Paljon myöhemmin, kynnyksellä HD ja digi-tv kävi enemmän painamalla valmistajat voivat osoittaa, että niiden tuotteet voivat työskennellä uudempia digitaalinen sarjaa sekä Hyväksy uusi digitaalisessa muodossa. Tästä syystä termi DVR tulivat laajalti käyttöön korvaajana PVR.

Jo jonkin aikaa sen jälkeen, kun ensimmäisen käyttöönoton termin DVR oli paljon tuotteita, jotka joko merkintä PVR tai DVR. Tämä johti kohtuullisesti sekaannusta siitä, kumpi on parempi ja mitä ominaisuuksia löytyy kullekin. Tämä on pahentanut entisestään se, että PVR / DVR ei usein myös samat ominaisuudet. Niiden ominaisuudet pitkälti vaihtelevat valmistajan toiseen ja jopa yhdestä tuotteesta toiseen. Tämä ongelma on lopulta mennyt pois enemmän valmistajat alkavat käyttää DVR tunnistaa tuotteitaan.Tällä hetkellä PVR on suurelta vanhentunut johtuu ssa hyväksytään termin DVR. Et luultavasti näe mitään laitetta, joka on edelleen merkitty PVR laitteita. Tästä huolimatta monet käyttäjät vielä haluavat tietää ero niiden välillä ennen kuin menee ulos ostaa kotiinsa järjestelmiin. On turvallista sanoa, että riippumatta siitä, mitä voit valita, mitä 's tärkeää on luettelo ominaisuuksista, jotka sisältyvät kuhunkin laitteeseen.

Yhteenveto:
1. PVR sanoista Personal Video Recorder, kun DVR sanoista Digital Video Recorder
2. PVR korostaa henkilökohtaiseen näkökohta, kun DVR painottaa digitaalisen luonteen
3. Molemmat ovat pohjimmiltaan viittaa samaan tuotteeseen