Ero Sonos Connect \u0026 amp; Sonos BridgeSonos Connect vs Sonos Bridge

Sonos ZP90 on hiljattain nimetty uudelleen Sonos Connect antamalla ominaisuus merkityksen laitteeseen. Sen sijaan, että luopumalla nykyisen Hi-Fi-järjestelmä tai jopa lisätä D-luokan vahvistimet, saat tämän laitteen lisätä jopa musiikki- kodin. Se ei tullut jokin sisäänrakennettu tehovahvistimen ja niin, on erittäin pieni, kevyt ja halpa. Sonos Connect on yksi äänenvoimakkuuden ja mykistyksen säätö edessä ja te don 't todella tarvitsevat sitä tämän enempää.

Takapaneelin taloa virtaliittimen Connect yhdessä linjan tuotannon ja äänen lähdöt. Connect mukana tulee myös kaksi Ethernet-porttia, jotka voidaan liittää, kun on pulaa verkkopistokkeita. Kuitenkin Sonos Connect voidaan kytkeä vahvistimia ja kaiuttimia tarjoaa erittäin tehokkaan ja eksoottisia äänijärjestelmä kotiin. Koska Hi-Fi-järjestelmä on edelleen olemassa, Sonos Connect voidaan käyttää FM Radio tai CD-soitin. Sonos Connect ohjain sovellus on hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Se tulee ilmaiseksi. Ainoa ongelma Sonos Connect on, että sinä 'll on kahva äänisäädinsetin C yksi Sonos-ohjain ja toinen vahvistimen. Tämä itse asiassa vaatii enemmän tilaa kuin Connect: Amp. Valmiustilan virrankulutus on hieman korkea ja seisoo 4W.

Sonos silta mahdollistaa langattoman musiikin suoratoiston koko kodin käyttäen Mac, PC, Sonos ohjaimella tai ladattu sovellus iPhonessa, iPadissa tai Android. Voit hallita musiikkia talosi älykäs laitteen kämmenten. Sonos silta, kun ne liitetään teille reitittimeen, luo conection keskuudessa Sonos pelaajien kotona ja rele täydellinen laatu musiikkia ympäri järjestelmää. Toista musiikkia omassa keittiössä, terassi tai toimistossa ja voit saada yli 100000 radioasemia ja erilaisia ​​musiikkipalveluja kuten Spotify.Perustamiseen Sonos järjestelmä, on oltava vähintään yksi pelaaja ja Bridge kytketty verkkoon. Käyttäen silta, pelaajat voidaan liittää mihin tahansa haluat. Voit siirtää Sonos Pelaajat ympäri taloa ja Sonos silta helposti luoda verkon tarvitset ja että liian erittäin vahva signaali. Sonosnet ei jaa kaistanleveys kotiverkon se on kytketty liian ja niin, Sonos ei hidasta internet kokemus. Valikoima Sonos ohjaimet voidaan laajentaa, kun silta on kytketty verkkoon, joka tarjoaa täydellisen synkronoinnin koko musiikki järjestelmä.

Tärkeimmät erot Sonos Connect ja Sonos Bridge:

Sonos Connect on yhden yksikön laite ilman vahvistinta. Bridge on yhdistävä laite, joka kirjaimellisesti luo media silta keskuudessa Sonos-soittimet.
Sonos Bridge luo Sonos verkon erittäin vahva signaali, jota ei ole esillä Sonos Connect.