Ero Kinect ja MoveKinect vs Move

Kun erittäin onnistunut käyttöönotto liikeohjainta Nintendo 's Wii, konsoli päättäjät Sony ja Microsoft, on myös päivittänyt konsolit uusilla ohjaimia. Microsoft on Kinect for Xbox 360, kun taas Sony lisäsi Siirry jo olemassa silmään. Kinect on enemmän kuin silmä koska se on kamera, johon on lisätty erilaisia ​​kaikuanturien ja mikrofonit. Move, toisaalta, on enemmän kuin Wiimote, koska se on ohjain, joka teillä ja aalto noin kanssa painikkeet, joilla voit työntää . Vaikka Kinect toimii melko paljon omasta, Siirrä edellyttää, että olet Eye, jotta hyödyntää sitä.

Pääperiaate takana Kinect on se seuraa liikkeen ja eleitä pelaajat itse ja kääntää sen näytöllä. Et pidä mitään voidakseen pelata pelejä. Koska Move on ohjain, sinun täytyy olla sitä kädessä, jotta pelata. Siirrä on varustettu useita kiihtyvyysanturit ja gyroskooppi, joka pitää kappaleet aseman ja sijainti ohjain, vaikka silmä ei näe sitä; vaikka, on varmistettava, että silmä näkee hehkuva pallo mahdollisimman suuren tarkkuuden sillä näin kamera kappaleita ei soittimeen. Pallo jopa vaihtaa väriä parantamiseksi Eye 'kykyä erottaa sen taustasta.

Koska Kinect tarvitsee nähdä pelaaja toimiakseen kunnolla, sinun täytyy olla riittävä valaistus paikallaan tai muuten se voitti 't työn. Näin ei ole asian laita Move palloniveliksi säteilee omaa valoa. Toistaminen pimeässä huoneessa voi jopa olla parempi liikkua, koska se tekee helpommaksi Eye nähdä pallo.Luultavasti paras asia Kinect on sen kyky seurata useita pelaajia kerralla; joten tarvitset vain yhden Kinect voidakseen pelata kavereiden kanssa. Kun Move, sinun täytyy ostaa useita yksiköitä, jos haluat moninpelin.

Yhteenveto:

Kinect on Xbox 360, kun Move on Playstation 3

Siirrä vaatii erillisen laitteen, silmään, kun taas Kinect toimii omasta

Kinect seuraa käsimerkkejä kun Move seuraa liikettä hehkuva pallo

Siirrä käyttää yhdistelmää visuaalista ja fyysistä tuloa, kun taas Kinect vain käyttää visuaalisia

Kinect vaatii kohtuullisen valaistussa huoneessa toimisi kunnolla, kun liikkua ei