Ero HD ja HDVHD vs HDV

HD on lyhenne 'High Definition'. Se tarkoittaa yleensä resoluution video järjestelmä. Jokainen resoluutio huomattavasti suurempi kuin standard definition (SD) voidaan pitää HD. HD on yleinen termi, ja se kattaa kaikki formaatteja korkea kuvanlaatu ja päätöslauselmia.

Kuitenkin useimmat ihmiset viittaavat HD kuin videomateriaalia he tekevät, tai saada, on HDCAM, HD Vision, Viper, DVCProHD tai HDCAM SR. Nykyisin nämä ovat joitakin tunnettuja HD videoformaatteja teollisuudessa. Yleisin näyttöresoluutioita HD ovat 1280 x 720 pikseliä tai 1920? 1080 pikseliä (1080i / 1080p). Väri Alinäytteistys on vähintään 4: 2: 2, lukuun ottamatta 3: 1: 1 varten HDCAM. HD puristus on joustava, sillä voit valita koodekki käyttää.

HDV voidaan pitää osajoukko HD, joka käyttää raskaampaa pakkaus verrattuna muihin HD muodoissa. Se on uusi muoto tallennus (ja toisto) jossa HD-video data saa tallentaa ja toistaa standardeilla MiniDV kasetteja. DV pakkausta ei käytetä, vaan se käyttää 'pitkän GOP Mpeg2'.

HDV kehitti ensimmäisenä JVC, ja myöhemmin, tukee kolme jättiläinen yrityksistä '' Canon, Sharp, ja Sony. Siitä on tullut erittäin suosittu videon muodossa, kuten ammatti-ja amatööri käyttäjät ovat vain puhalletaan pois sen videon laatu, siirrettävyys, käytännöllisyys, ja ennen kaikkea, sen edullisuus. Periaatteessa se on paras bang for your buck. Sittemmin tuki HDV on kasvanut, koska muut valmistavat yritykset mukauttavat tuotteitaan enemmän hyvin vastaan ​​formaatissa.

HDV oli todella tarkoitus korvata vanhat DV-muodossa. Tämä saattaa olla ensimmäinen kerta, kun vanha tallennusmuoto on korvataan uudenlaisen, mutta silti käyttää samaa nauhaa.

On kaksijakoinen harkittava, onko HDV voidaan myös katsoa HD. Yleisessä mielessä voidaan katsoa HD, mutta monet silti nähdä sen eri luokkaan. Siten vuoksi erottaa, ne pitäisi nähdä kaksi eri muotoa luokkiin.

Yksi erottuva ero on se, miten he kuvaavat kuva. HDV käyttää suorakulmainen pikseleitä 1440? 1080, joka näyttää klo HD 1920? 1080. Pohjimmiltaan HDV pikselit ovat leveämpiä kuin HD 's. Vaikka vähän vaihtelevat, HDV on yleensä alhaisempi bittinopeus verrattuna HD.Yhteenveto:

1. Yleisellä tasolla, HD ja HDV ovat High Definition formaatteja, perustuu siihen, että heillä on suurempi resoluutio kuin standardi määritelmä.

2. Jotkut pitävät HDV kuin osajoukko HD.

3. HD pakkaus voi olla missä tahansa codec vaihtoehto, kun taas HDV käyttää 'pitkän GOP (Group of Pictures) Mpeg2'.

4. HDV on yleensä edullisempaa kuin useimmat HD formaatteja.

5. HDV on laajempi suorakulmainen pikseliä, 1440 x 1080, kun taas HD yleisesti käyttää 1280 x 720 pikseliä tai 1920? 1080 pikseliä.