Ero Converter ja invertteriConverter vs invertteri

Toimiakseen laite oikein eikä räjäyttää sen, sinun täytyy toimittaa se oikea jännitetaso. Mutta eri jännitteille käytettävissä, meidän täytyy muuttaa jännitteen, mitä tarvitsemme. Muuntimet ja taajuusmuuttajat ovat mitä meidän olisi tämän saavuttamiseksi. Suurin ero muuntimet ja invertterit on mitä he tekevät jännitteeseen. Vaihtosuuntaaja muuttaa tasajännitteen vaihtovirtalähteeseen jännitteen ja joko suurentaa tai pienentää sen asianmukaisella tasolla. Vertailun vuoksi muunnin muuttaa jännitteen tasolla, mutta ei muuta tyyppiä; joten AC jännite olisi silti AC ja DC jännite olisi silti DC.

Suurin yksittäinen tarkoitus invertteri on tarjota virtaa, joka on samanlainen kuin mitä saamme päävirta linja kun se ei ole käytettävissä. Selkeä esimerkki tästä on UPS-virtalähdettä, jossa DC-jännite, tyypillisesti 12V tai 24V, muunnetaan AC jännite joko 110V tai 220V kun virta sähköverkosta katkeaa. Vertailun vuoksi muuntimia käytetään tyypillisesti vain muuntaa jännitteen asianmukaisesta tasosta. Hyviä esimerkkejä tästä ovat jännitemuuntimet, joita käytetään, jos sinulla on 220V laite ja 110V sähköverkkoon tai päinvastoin. Toinen esimerkki on jännite-muunnin käyttää lataamaan matkapuhelimesta, joka tarvitsee 5V DC jännite, 12V DC jännite auton 's tupakansytyttimeen. Molemmissa tapauksissa vain jännitetasot ovat muuttuneet eikä AC DC ja vice päinvastoin.

Kun se tulee monimutkaisia, invertteri on paljon monimutkaisempi, koska tuottavan AC DC lähde on paljon vaikeampaa. Muuntimet ovat suhteellisen yksinkertaisia, koska DC-DC tai AC-AC muuntaminen, varsinkin jos se 's askel alaspäin, on helppoa.Suurimman osan ajasta, mitä henkilö todella haluaa on muunnin tehdä syöttöjännite tarkoituksenmukaista tarvittavan jännitteen laitteen. Ainoa kerta, kun olisi invertteri on, jos haluat ajaa tai -laitetta tarkoitus operoida päävirta linja kun vain akkuja. Taajuusmuuttajat ovat yhä suosittuja yhdessä aurinkosähköllä jossa saat vain pieni jännite DC valtaan tavallisia laitteita, jotka joko kulkevat 110V tai 220V AC.

Yhteenveto:

A-muunnin muuttaa jännite mutta doesnt 't muuttaa tyyppiä, kun taas invertterin muuttuu jännitteen sekä tyypin

-Taajuusmuuttajia käytetään Häiriöttömän virransyötön taas muuntimet käyttävät melko paljon kaikki laitteet