Ero Nokia N8 ja Sony Ericsson AinoNokia N8 vs Sony Ericsson Aino

Nykyään puhelimet tehdä enemmän kuin vain soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen. Nyt must älypuhelimiin on multimediaominaisuuksia viihdyttää käyttäjälle samoin. N8 ja Aino ovat kahta puhelinta, jotka eivät enää pankki kyvyistään kuin älypuhelimet, mutta he osoittivat avoimesti muka toissijaisia ​​kykyjä. Aluksi N8 on candybar kun Aino on dia. Aino on hyötyä näppäimistön ja ylimääräinen pehmonäppäimillä aina tarvittaessa.

Molemmat laitteet ovat kosketusnäytöt mutta N8 näyttää olevan voittaja tätä näkökohtaa. N8 on 3. 5 tuuman AMOLED-näyttö, kun taas Aino on 3 tuuman LCD-näyttö. Resoluutio myös menee N8 koska Aino on erittäin alhainen 240432 resoluutio. On myös pieni ongelma Aino kun se tulee kosketusnäyttö. Vain tietyt sovellukset voivat hyödyntää sitä, nimittäin multimedian ja Java-sovelluksia, kun taas toiset joutuvat turvautumaan näppäimistön. Koska N8 on täysin riippuvainen kosketusnäyttö, on selvää, että sitä voidaan käyttää riippumatta siitä, missä olet järjestelmässä.

Kun se tulee käyttöjärjestelmän, N8 on Symbian ^ 3. Vaikka melko uusi, Symbian ^ 3 odotetaan julkisiin S60 pääasiallisena Symbian OS. Toisaalta, Aino toimii erillinen käyttöjärjestelmä. Joten te ei pitäisi 't odottaa laaja valikoima sovelluksia syrjään Java.Kamera on N8 on parempi kuin Aino; vaikka jälkimmäinen urheilun 8 megapikselin Snapper kuin voi suoltaa melko hienoja kuvia. N8 on 12 megapikselin kenno erinomainen objektiivi ja Xenon-salama. N8 voi myös 720p HD videota 24fps ja lähettää sen televisioon HDMI. Aino Kamera voi johtaa ainoastaan ​​VGA (640480) laatu video.

Aino 'vahvuus on musiikkia ja Sony Ericsson haluaa korostaa tätä seikkaa. He' ve lisäsi langattomia kuulokkeita ja telakan joka Aino, kun taas useimmissa puhelimissa vain toimittaa standardin langallisen kuulokkeen. Nämä extrat maksaa paljon, kun ostaa erikseen, joten ne lisäävät enemmän bang buck varten Aino.

Yhteenveto:
N8 on candybar kun Aino on dia
N8 näyttö on parempi ja suurempi kuin Aino näytön
N8 on kattava kosketusnäyttö kun taas Aino 's on melko rajallinen
N8 toimii Symbian ^ 3, kun taas Aino kulkee oman OS
N8 on paljon parempi kamera kuin Aino
N8 voi tallentaa 720p kun taas Aino voi 't