Ero ThinkPad ja IdeaPadThinkPad vs IdeaPad

ThinkPad ja IdeaPad ovat kaksi eri tuotelinjaa käynnisti yhtiön Lenovon. Ne ovat molemmat kannettavan tietokoneen linjat. ThinkPad aloitettiin vuonna 2005 ja IdeaPad käynnistyi vuonna 2008.

ThinkPad
ThinkPad oli alunperin tuote IBM käynnisti vuonna 1992. Sen on suunnitellut yhteistyönä Tom Hardy, IBM suunnittelunostokorkeuteen; Richard Sapper, italialainen suunnittelija, ja Kazuhiko Yamazaki, suunnittelunostokorkeuteen Japanissa Yamato Design Center. Kannettavan innostui japanilainen perinteinen eväät kutsutaan 'Shokado Bento ruutuun.' Lenovo, kiinalainen valmistaja, osti ThinkPad vuonna 2005 5 vuoden sopimuksen.

ThinkPad tietokoneet ovat liiketoimintalähtöistä läppäreissä. Ne ovat hyvin suosittuja koulujen, liikeyritykset jne He ovat tunnettuja korkeasta laadusta, luotettavuus, kestävyys ja korkea suorituskyky. Jotkut ominaispiirteet ThinkPad ovat, että ne ovat yleensä mustia ja on komposiitti pahvit magnesiumia, titaania, tai muovia. Heillä on TrackPoint laite, LCD-näytöt, LED näppäimistö, aktiivisista turvajärjestelmistä, asiakas tietoturvaratkaisu, sormenjälkitunnistin, turvakaari suunnittelu, ja kiihtyvyysanturi anturi, jne.

Joitakin muutoksia tehtiin alkuperäisen suunnittelun ja materiaalin ThinkPad Lenovon. He alkoivat käyttää muovinen kansi parempaa langatonta vastaanottoa, esitteli Tablet PC Laajakuvanäytöissä, lisäsi kumi vaimentaa kiintolevy tarjotin, lisätä Linux-tuki joissakin malleissa, lisäsi välijäähdytystekniikka mekanismi, BIOS vaihtoehto jne

Yksi korkeimmista saavutuksia ThinkPad on, että se on ainoa kannettava tietokone, joka on käytetty tilaa ja on sertifioitu ja hyväksytty käyttö kansainvälisen avaruusaseman. Niiden ominaisuuksia ovat muutoksia käsitellä painottomuuden, alhainen tiheys, ja sopeutuminen 28 voltin, joka on hyvin erityinen vaatimus avaruusaseman.Ideapad
IdeaPad on kannettava tietokone linjaa, joka on kuluttajille suunnatut ja käynnisti kiinalainen yritys Lenovo vuonna 2008. Lenovo tehty monia muutoksia suunnitteluun ja ominaisuudet IdeaPad, jotta se olisi kuluttaja-pohjainen sijasta liiketoiminta-pohjainen linja ThinkPad . Jotkut mallit ja muut ominaisuudet käyttöön IdeaPad, jotta se olisi kuluttaja-pohjainen ovat: laajakuva kosketusnäyttö valvontaa, Dolby kaiutinjärjestelmissä kehyksetön näytöt, VeriFace kasvojen tunnistusjärjestelmä, ja kiiltävä näyttö. Yksi tärkeimmistä eroista IdeaPad ja ThinkPad on puuttuminen TrackPoint in IdeaPads.

Lenovo esitteli kolme erilaista IdeaPad; S-sarjan U-sarja, Y-sarja, ja Z-sarjan. Kaikissa sarja on omat erityispiirteet, ja suunnittelee on parannettu jatkuvasti jokaisen uuden mallin.

Yhteenveto:

1. ThinkPad kannettava tietokone linja otettiin käyttöön alun perin vuonna 1992 IBM ja myöhemmin osti kiinalainen yritys Lenovo. Myöhemmin uudet mallit otettiin käyttöön vuonna 2005 Lenovo tuotteet; IdeaPad kannettavat tietokoneet otettiin käyttöön vuonna 2008 Lenovon alkuperäisenä Lenovon tuotteita. Niitä ei ollut suunnitellut IBM alunperin.
2. ThinkPads business-pohjaisia ​​kannettavia tietokoneita; IdeaPads ovat kuluttaja-pohjaisia ​​kannettavia tietokoneita.
3. ThinkPad on ainoa kannettava tietokone, joka on käytetty tilaa ja on sertifioitu ja hyväksytty käyttö kansainvälisen avaruusaseman.