Ero Sealed ja Ported BoxSealed vs Ported Box

Kuten voitte kertoa, paremmin ja paremmin standardeja vaatimiin kuluttajalle. Tämä on iso kysymys todellakin mikä on pakottanut musiikkiteollisuuden mukautumaan kuluttajan tarpeet. Saada perimmäinen äänenlaatu, tyyppi puhuja laatikko, joka on tuotettu on varsin tärkeä. Tämä ääni määrittelee kokonaistuotannosta musiikin järjestelmän toistamaa. Kun se tulee tähän on tärkeää harkita kahta yleistä kaiuttimia, joita käytetään. Nämä ovat suljettu kaiutinkotelon ja siirrettyyn laatikko, kaksi yleisintä kaiutin koteloiden. Nämä kaksi kaiutinta koteloiden pyritään laadukas ääni, joka tulee vähän häiriötä ääni peräisin kaiutinohjain.

erotKuten nimi 'suljettu' tarkoittaa, sinetöity suojus tulee ilmatiiviiseen tapauksessa. Tämä tarkoittaa, että tämä kaiutin tulee ilman mahdollisuutta ilmaa vuotaa ulos siitä. Lyhyesti, se on ilmatiivis tapauksessa, jota käytetään. Tämän tyyppinen suojus on myös nimitystä Acoustic suspension. Käsite suunnittelu suljettu laatikko on, että ilma liikkuu sisään ja ulos suojuksen, jolloin paineen vaihteluille sisällä encasement kuin puhuja toimintoja. Nämä vaihtelut paine johtaa ylimääräistä painetta sijoitettu kalvon takana kaiuttimen kun ilma liikkuu sisään ja ulos kaiuttimen ja tämä johtaa tarpeeseen lisävirtaa voittaa painetta. Tämä on suuri puute liittyy sinetöidyn tyypin kotelointi. Kauneus muotoilu on, että tämä ylimääräinen paine, joka työnnetään takaisin on tärkeää mahdollistaa kartio kaiuttimen snap edestakaisin nopeammin ja tämä tulos on erittäin terävä, tarkka ja laadukas ääntä encasing.
Aukollisessa tyyppi encasing, jota kutsutaan myös Bassokanaviin kotelo, mukana pieni reikä edessä kaiuttimen, jonka tehtävänä on paineen tasaamiseksi välillä sisä- ja ulkopuolella kaiuttimen. Koska kalvo kaiuttimen liikkuu taaksepäin, sisäinen paine kaiuttimen kasvaa myös ja paine tasataan kanavoitaessa ilmaa aukon kautta tarjotaan. Tämä puolestaan ​​johtaa korkeampi hyötysuhde kaiuttimen.
Rajoitus, joka tulee tämän tyyppinen asennus on, että ääni, on epätarkempi ja siten laatua ei voida halutulla, koska ylimääräinen paine ei toimi kalvoon. Tämä tarkoittaa sitä, että raskaat bassoäänet tuotetaan vähemmän tarkasti.
Siirretty kotelo vähentää huomattavasti tehovaatimukset, koska merkin itse pystyy tuottamaan 3 desibeliä enemmän äänen vastakohtana käyttäen suljettuun koteloon. Vastaavat tämä 3 desibelin puute johtaa jopa kaksinkertaistaa äänen ulostulo, joka halutaan.
Valinta siitä mennä suljettu tai siirretty kotelon puhuja on sinun, ostaja, lopulta. Perusajatuksena on ymmärtää, että basso hoitaa kaksi yksikköä eri tavalla. On myös tärkeää varmistaa, että kumpi suunnittelu poimitaan, rakentaminen on tehtävä huolellisesti, koska se voi auttaa minimoimaan ongelmia tulevaisuudessa.
Yhteenveto
Tiivistetyllä laatikko on ilmatiivis
Siirretty laatikko on kaiutin, joka on reikä, joka voi päästä ilmaa
Sinetöity laatikot ovat hyviä korkealaatuisen äänen tarkasti johtuen paineen laatikon sisällä käytetään luomaan selkeyttä
Ported laatikot ovat alttiita huonolaatuisia bassoäänet koska painetta tasataan sataman.
Ported kaiuttimet käyttää pienempi teho