Eroa on Patch ja Crossover Cable Patch vs Crossover Cable

Kun ostat kaapeleita, on olemassa mahdollisuus, että voit valita väärän kaapeli laastari ja crossover kaapeleita. Koska sekä laastari ja ristikytkentäkaapeleilla näyttää samanlaiselta, se todella tulee vaikea valita oikea. Your hämmennys tapahtuu, kun tulet kotiin ja huomaat, että et ole ostanut oikeutta kaapeli, koska nämä kaksi kaapelia ei voida vaihtaa keskenään.

Mitkä ovat patch-kaapelit? Patch-kaapelit ovat suorat kaapelit ja eivät muutu tai swap pitkin tavalla. Lanka 'yksi' toisella pää tulee ulos kuin lanka 'yksi' toisessa päässä eikä lanka 'kaksi.' Nämä patch kaapelit ovat yleisimmin käytetty Internet kaapeleita. Nämä kaapelit ovat laajalti käytetään yhteyden tietokoneen kytkimet, keskittimet, tai reitittimiä.

Nyt voimme tarkastella crossover kaapeleita. Nämä kaapelit, kuten nimestä voi päätellä, rajan yli tai swap matkalla tultaessa yhdestä päästä toiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että lanka 'yksi' toisessa päässä ei tule ulos kuin lanka 'yksi' toisessa päässä. Crossover kaapeleita käytetään pääasiassa liittää kaksi reitittimet, tietokoneet, tai solmukohdat. Vuonna ristikytkentäkaapeleilla, johdot, jotka tulevat ulos toisesta päästä täsmäävät tappi vastaanottopäässä.

Kun ristikytkentäkaapeli yhdistää kaksi, kuten laitteita, kuten PC tietokoneeseen, tai kytkin kytkin, laastari kaapeli yhdistää kaksi toisin kuin laitteet, kuten tietokoneen ja kytkin.Tietokoneissa, crossover-kaapeleita käytetään tietokoneiden tai verkkojen, ja laastari kaapelia käytetään liittämällä tietokone keskukselle, reititin tai keskitin.

Yhteenveto:

1. Mitkä ovat patch-kaapelit? Patch-kaapelit ovat suorat kaapelit ja eivät muutu tai swap pitkin tavalla.
2. Crossover kaapelit, kuten nimestä voi päätellä, rajan yli tai swap matkalla tultaessa yhdestä päästä toiseen.
3. lanka 'yksi' toisella pää tulee ulos kuin lanka 'yksi' toisessa päässä eikä lanka 'kaksi' on kytkentäkaapeli.
4. Wire 'yksi' toisessa päässä ei tule ulos kuin lanka 'yksi' toisella pää ristikytkentäkaapeleilla.
5. Patch-kaapelit ovat laajalti käytetään yhteyden tietokoneen kytkimet, keskittimet tai reitittimiä.