Ero HDV ja AVCHDHDV vs AVCHD

HDV (High-Definition Video) on yksi ensimmäisistä muotoja tallentamiseen teräväpiirtolaatua videoita useimmat yritykset pyrkivät pysyä nopeaa hyväksymistä HD televisiot ja pelaajia. Se on pohjimmiltaan nauha pohjainen formaatti, joka käyttää eri kokoisia kasettien tallentamiseen video. Paljon uudempi muoto nimeltä AVCHD (Advanced Video Coding High Definition) toi tapeless malleja kärjessä, koska sen halpa hinta ja kätevä muotoilu. Poistaminen nauhan hyväksi pienempiä kokoja, kuten SD-kortteja ja kovalevyjä tarkoittaa, että useimmat AVCHD videokamerat ovat yleensä paljon pienempiä kuin HDV kollegansa.

HDV käyttää vanhempaa MPEG-2 / H.262 erittelyä koodaava videota AVCHD käyttää uudempaa MPEG-4 / H.264 erittely. Paremmin koodaus algoritmit H.264 pitäisi johtaa videoita paljon parempaa laatua kuin HDV. Oikeastaan ​​AVCHD usein tuottaa video, joka on huonompaa verrattuna HDV. Tämä johtuu siitä, AVCHD videokamerat tarvitse pakata videon liikaa, jotta ne vastaisivat kirjoitus- nopeudet tallennusvälineitä. Kun taas HDV vahvistetaan 25Mbps, AVCHD videokamerat usein bittinopeutta 17mbps, 13mbps tai jopa pienempi; erityisesti matala-luokan SD-muistikortteja.

Yksi mukavuudet, joita saadaan käytettäessä AVCHD videokamera on kyky helposti hakea videoita ja tallenna se tietokoneellesi. Useimmat niistä tarjoavat USB-liitäntä, jossa voi vetää yksittäisiä videotiedostoja. Voit myös yksinkertaisesti poistaa SD-kortti, niille, jotka käyttävät sitä, ja kiinni se kortinlukijaan. HDV videokamera, sinun täytyy toistaa sisältöä kasetin ja vangita sen käyttämällä videonsieppauskortti ja siihen liittyvät ohjelmistot, kuten Windows Movie Maker. Voit myös automaattisesti polttaa AVCHD ja polttaa ne suoraan Blu-ray-muodossa ilman tarvetta muuntamista, yksinkertaistaa edelleen tehtävä jakaa videoita. Koska HDV ei ole yhteensopiva Blu-ray, sinun täytyy käsitellä videon ensimmäinen, joka voi kestää kauan.

Yhteenveto:

1. HDV on pitkälti nauha pohjainen formaatti, kun AVCHD on tapeless formaatti2. HDV-videokamerat ovat yleensä suurempia kuin AVCHD videokamerat

3. HDV käyttää MPEG-2 / H.262 kun AVCHD käyttää MPEG-4 / H.264

4. HDV kirjaa paljon suurempi kilobitin verrattuna AVCHD

5. On paljon helpompi hakea videoita AVCHD videokamerasta kuin HDV