Ero HTC Sensation ja Apple iPhone 4HTC Sensation vs Apple iPhone 4

Yksi uusimmista HTC puhelimet on Sensation. On todella väistämätöntä, että se saa verrattuna iPhone 4, koska se on suosituin älypuhelin nykyään ja pidetään vertailukohtana. Suurin ero Sensation ja iPhone 4 on prosessori, joka heillä on. IPhone 4 on yhden ytimen A4-prosessori, joka on underclocked 800MHz virran säästämiseksi. Sen sijaan Sensation on kaksiytiminen suoritin Snapdragon piirisarja, joka kulkee vieläkin suurempi 1. 2Ghz. Nopeampi suoritin yleensä sitä, että tunne pystyy käyttämään vaativampia sovelluksia. Sensation on myös hyötyä merkittävästi dual core prosessori käynnissä olevat sovellukset taustalla.

Kanssa lisääntynyt laskentatehoa on kaksi ydintä, Sensation voi tallentaa 1080p videota; jotain, että iPhone 4 ja sen heikomman prosessori ei pysty tekemään, turvaudutaan 720p maksimi resoluutio. Silloinkin kun se tulee vielä kuvia, Sensation onnistuu paremmin sen 8 megapikselin kamera yhdistettynä kaksi LED vilkkuu. Paljon parempi kuin 5 megapikselin kamera ja yhden LED-salama iPhone 4.

Tietenkin on aina, että räikeä ero niiden käyttöjärjestelmien tärkein asia, joka erottaa iPhone- Android puhelimet, kuten Sensation. Tässä vaiheessa, se on vain asia mieleiseksi käyttöliittymä ja miten ne toimivat yleistä. Jotkut saattavat mieluummin yksinkertaisuus iOS, kun taas toiset voivat esimerkiksi suuremman vapauden tarjoamia Android.Lopuksi on olemassa muutamia pieniä eroja niiden laitteisto. Ensimmäinen on puute FM-radio iPhone 4. Tämä ominaisuus tulee melko vakiona HTC puhelimet, ja Sensation ei ole poikkeus. Toinen on muisti. IPhone 4, kuten useimmat muut Applen laitteiden, käyttää kiinteää sisäisen muistin määrä, jota ei voida päivittää tai vaihtaa. Sensation seuraa myös muita HTC laitteista ja käyttää muistikorttipaikka, johon mahtuu microSD-kortteja jopa 32 Gt.

Yhteenveto:

1. Tunne on dual core prosessori, kun taas iPhone 4 doesnt 't
2. Sensation voi tallentaa 1080p kun taas iPhone 4 voi ottaa vastaan ​​vain 720p
3. Sensation on suurempi resoluution kamera kuin iPhone 4
4. Sensation toimii Android kun taas iPhone 4 on iOS
5. Sensation tukeutuu muistikorttia, kun iPhone 4 vetoaa sisäistä tallennustilaa