Ero TRS ja TS KaapelitTRS vs TS Kaapelit

TS (Tip, Hiha) ja TRS (Tip, Ring, Sleeve) ovat vanhimpia ja edelleen laajalti käytössä liittimiä. Aluksi luodaan yhteenliittämistä on puhelinvaihteet, se on nyt saanut laajaa käyttöä äänilaitteet ja on edelleen eniten käytetty tänään. On selvää, suurin ero TRS ja TS kaapelit on rengas, tai sen puute. Kuten näet omien liittimet, TS on kaksi johtavaa osaa loogisesti kutsutaan kärjen ja holkki, erotettu eristeellä. Jossa TRS, on kolme johtavaa metalliosat ja kaksi eristävää osaa.

Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että TRS Kaapelissa on kolme johtoa sisällä kun TS kaapeli on vain kaksi. Tämä on tärkeää, kun ajatellaan, kuinka monta signaaleja tarvitset lähetetään koko kaapeli. TRS-kaapelit pystyvät lähettämään kahden signaalin kerralla kolmannen kaapelilla toimiva kiistatonta. Sillä puhelinjärjestelmät, kaapeli kuljettaa ääni signaalin kumpaankin suuntaan. Nykyaikaisessa AV-laitteet, näkisitte TRS kaapeleita käytetään kuulokkeita ja kaiuttimia. Suited koska se kaksi kaapelia voi kuljettaa vasemman ja oikean kanavan stereo audio. Toisaalta, TS-kaapelit eivät ole enää yhtä suosittuja kuin TRS kaapeleita. Yksi yleisimmistä käyttötavoista TS kaapeleiden kanssa mikrofoneja, jossa vain yksi signaali yleensä lähetetään.

Molemmat kaapelit eivät juuri eroa kovin paljon toisistaan ​​ja on monia tapauksia, joissa kaksi yhdistetään kompromissi laitteet, jotka käyttävät joko yhtä. Esimerkiksi sait kaksi kaiutinta, jotka käyttävät jakkiliitäntää mutta lähde on musiikkisoitin, joka on tyypillisesti TRS ulostulo. Voit olla TRS kaapeli, joka jakaa toisessa päässä ja päättyy kahteen monoliittimellä, periaatteessa erottaa kaksi kanavaa reititetään kaksi kaiutinkotelot.Harvoissa tapauksissa on mahdollista vahingoittaa laitteistoa käytettäessä TS-kaapelilla on TRS socket ja päinvastoin. Tämä johtuu siitä, että rengas ja holkki olisi oikosulussa. Vuonna enemmän nykyaikaisia ​​laitteita, turvatoimet otetaan käyttöön ja pahimmassa voi tapahtua on menetys signaalin, joka toimii renkaassa.

Yhteenveto:

TRS kaapeleissa on kolme liitintä, kun TS-kaapelit on vain kaksi
TRS-kaapelit pystyvät lähettämään stereoääntä, kun TS kaapelit Aren 't
TRS kaapeleita käyttävät tyypillisesti stereokuulokkeisiin kun TS kaapeleita käyttävät tyypillisesti mikrofonia