Ero Canon EOS T2i ja EOS T3iCanon EOS T2i vs EOS T3i

EOS T3i Canon on kamera malli, joka suoraan seurasi T2i. Vaikka useimmat ihmiset odottavat kasvua resoluutio tai parempi prosessori uusi malli, Canon päätti mennä eri reittiä ja säilytti silmälasit vanhan mutta mausteina siihen uusia ominaisuuksia. Huomattavin ero T2i ja T3i on nivelletty näytön T3i. Toisin kuin kiinteän näytön T2i, The T3i näyttö kääntyy vasemmalle ja pyörii. Tämä antaa sinulle vapauden ammuttu tahansa kulmassa ja silti nähdä aihe selvästi käytön Live View. Sinun ei tarvitse kyykistyä jos kamera on asennettu pieni jalustaa.

T3i sisältää myös langattoman salaman ohjain, poistaa tarpeen ostaa yksi. Se toimii kahdella enemmän edullisia flash malleja, jotka Canon tarjoaa tai yläpäähän niistä. Kun T2i, langaton adapteri tarvitaan, jos haluat etäyhteyden käynnistävän vilkkuu.

T3i täynnä, kun se tulee uusia ominaisuuksia, jotka ovat poissa, että T2i. Ensimmäinen on multi-sivusuhde. Useimmat Canon DSLRs, kuten T2i, ampua kiinteällä kuvasuhde 4: 3. Lisääminen multi-kuvasuhde merkitsee, että T3i käyttäjät voivat valita 4: 3, 16: 9 tai 1: 1 kuvattaessa aihe. Toinen lisäys on Basic + ja luova suodattimia. Basic + ominaisuudet helpottavat tiettyjä laukausta ilman todella tietämättä käsitteiden takana; mahdollistaa aloittelijoille ottaa kuvia he pitävät ilman liikaa vaivaa. Creative suodattimia käytetään, kun kuva on otettu, antaa sinulle joitakin muokkausvaihtoehdot tarvitsematta mennä tietokoneeseen.

Full Auto on ominaisuus, joka on saatavilla T2i, ja muut Canon kamerat, jotka luopuvat kaikista ohjaus kameraan. Vuonna T3i, tämä on muuttunut Scene Intelligent Auto. Canon väittää, että tämä on kehittyneempi analyysi ja sen taustan. Analyysi antaa sitten kameran valita parhaat asetukset ampua.On selvää, että tavoitteena T3i ei ole tarjota kamera, joka on huomattavasti parempi kuin T2i; mutta kameran, joka on huomattavasti helpompi käyttäjälle ja oppia. Helpompaa oppimiskäyrä on suuri apu aloittelijoille jotka mat turhautua muut kamerat.

Yhteenveto:

1. T3i on nivelletty näyttö, kun T2i doesnt 't
2. T3i on integroitu langaton salamaohjain kun T2i doesnt 't
3. T3i tukee usean sivusuhde, kun taas T2i doesnt 't
4. T3i on tarjolla Basic + ja luova suodattimia, kun T2i doesnt 't