Ero sovitin ja muunninAdapter vs muunnin

Koska suuri joukko standardien käytössä nykyään, ei kaikki sopii kaikkeen. Jotta meidän aparaatti toimi, kun käytettävissä olevat vaihtoehdot eivät ole yhteensopivia, meidän on laitteita, jotka toimivat rajapintana ja mahdollistaa yhteensopivuuden. Sovitinta on pohjimmiltaan laite, joka ottaa yhden muodon tulo ja on eri muotoinen lähtö. Hyvä esimerkki olisi sovittimen pistoke. Jotkut pistokkeet ja pistorasiat ovat tasainen piikkiä, kun taas toiset pyöreitä. Sovittimen voi pyöreä piikkiä ja on tasainen itse tai toisinpäin. Jos sinulla on microSD-muistikortille, mutta kannettavan tietokoneen 's kortinlukija voi hyväksyä vain SD-kortteja, voit käyttää microSD SD adapteri, jotta se toimisi.

Muuntimet toisaalta ole mitään tekemistä muoto liittimen mutta enemmän tyyppi energiaa, joka virtaa sen läpi. Luultavasti suosituin muuntimet ovat jännitemuuntimet. On olemassa kaksi nykyistä standardeja voimalinjoja, 220 volttia ja 110 volttia. Koska useimmat laitteet voivat käyttää vain yhtä niistä, voit käyttää jännite muunnin joko vaiheeseen jännite ylös tai alas. Myös USB-SATA-muuntimet joiden avulla voit liittää kiintolevyaseman ikään kuin se olisi muistitikkuun.

Johtuen monimutkaisuuden muuntimet ja yksinkertaisuus sovittimia, odottaa löytävänsä valtava hinnan marginaalin välillä. Muuntimet on paljon enemmän komponentteja niihin, joita käytetään muuttaa sähköä, joka on menossa läpi. Sovittimia ei ole mitään erityisiä niihin, vain joukko johtimia, jotka liittää yhden päästä toiseen, jotta sähköä.

Tekee virheen valitessaan sovittimen vain tarkoita, että et voi ampua seinään tai voit ei liitä laite sovittimeen. Vaikka se voi olla myös tätä vaaraton muuntimet, se voi myös mennä huonosti nopeasti. Tämä on hyvin ilmeistä vallassa muuntimet kuin syöttämällä jännite, joka on paljon suurempi kuin mitä laite voi sietää voisi paistaa sen osat ja sen mitätöimiseksi. Joten ennen kuin plug-in laitteeseen sovittimen kanssa, varmista onko laite pystyy käsittelemään jännitettä tai jos olisi muuntimen samoin.Yhteenveto:

1. sovitin on laite, jota käytetään tehdä yksi pistoke sovi toisentyyppinen terminaalin kun muunnin muuttaa energiaa, jotta se käyttökelpoinen määränpäässä

2. muuntimet on paljon enemmän komponentteja niihin kuin sovittimet