Ero Apple iPad WiFi ja iPad WiFi / 3GApple iPad WiFi vs iPad WiFi / 3G

Vaikka iPad isn 't oikeastaan ​​ensimmäinen tabletti tulla ulos, se on se, joka teki tabletit räjähtää päälle kohtaus. Kun se julkaistiin, iPad tuli kaksi suurta mallia, WiFi malli ja WiFi / 3G malli. tärkein ero WiFi malli ja WiFi / 3G malli on sisällyttäminen 3G radio jälkimmäisessä.

3G radio on samanlainen kuin mitä on puhelimissa sans soittaa ja tekstiviestien ominaisuuksia. Päätarkoituksena 3G radio on mahdollistaa iPad WiFi / 3G muodostaa datayhteyden matkapuhelinverkkoon, jota käytetään Internet-yhteyden muodostamiseen. Tämä antaa WiFi / 3G-mallit paljon enemmän vapautta kuin voit silti yhteyden Internetiin, vaikka olet ulkopuolella tai matkoilla. Puute 3G-yhteydet iPad WiFi tarkoittaa, että se voi yhdistää vain kun sisällä kattavuus WiFi hotspot, usein kotona ja liikelaitokseen kuten kahviloissa ja vastaavat.

Jos haluat saada WiFi / 3G malli, sinun tulee varautua useita seurauksia. Ensimmäinen on lisääntynyt virrankulutus johtuen 3G radio. Pitkäaikainen käyttö 3G radio nopeasti tyhjentää akun verrattuna vain käyttämällä WiFi. Toinen seuraus on hinta 3G-yhteydet. Kustannukset yhteyden riippuu suunnitelma, joka olet. Jotkut puhelinyhtiöt tarjoavat edullisia suunnitelmia, mutta jossa on rajoitettu määrä tunteja, kun taas toiset on myös rajoittamaton suunnitelmia, mutta korkeammilla hinnoilla.Sen lisäksi 3G radio, WiFi ja WiFi / 3G-mallit ovat melko samanlaisia. Itse asiassa, jos sammuttaa 3G radio, iPad WiFi / 3G hoitaisi yhtä WiFi malli. IPad WiFi / 3G maksaa paljon enemmän kuin WiFi-ainoa malli. Joten se on järkevämpää saada iPad WiFi jos et itse aio käyttää 3G ominaisuuksia kalliimpaa mallia.

Yhteenveto:

1. WiFi malli doesnt 't on 3G radiota WiFi / 3G malli tekee.
2. WiFi / 3G malli voi tyhjentää akun nopeammin kuin WiFi malli.
3. WiFi / 3G malli voi aiheuttaa lisäkustannuksia, kun taas WiFi malli voitti 't.