Ero Red Dot ja Holografinen NähtävyydetRed Dot vs. Holographic Nähtävyydet

Kun se tulee havainnolla mekanismeja aseita, punainen piste ja holografinen nähtävyydet ovat suosittuja valintoja. Erot kahden eivät ole helposti tunnistettavissa pelkkä vierekkäin tarkastuksen ja vertailun. Punaisella pisteellä, tai refleksi näkö, olet pienitehoinen LED, joka tuottaa reticle, kun holografinen näky käyttää tehokkaampi laser, joka pomppii ympäri tuottaa holografinen kuva ristikkoa. Suurin vaikutus tämä ero on kesto akunkesto silmissä. Koska holografinen näky kuluttaa enemmän virtaa, se ymmärrettävästi kuolee nopeammin verrattuna PUNAPISTETÄHTÄIN. On aina suositeltavaa sammuttaa näky, jos et aio käyttää sitä jonkin aikaa välttää akun tyhjenemisen.

Suurin etu, että holografinen nähtävyyksiä ovat yli punaisia ​​pisteitä, on sen lähellä immuniteetin parallaksi vääristymiä. Parallax ongelmia PUNAPISTETÄHTÄIN näkyviin, kun silmä ei ole täysin linjassa näky, kuten tässä tapauksessa, linja, joka on peräisin silmästä reticle ja sen jälkeen ei ole enää samansuuntainen piipun. Tämä ongelma kärjistyy, kun kauemmas ampujan ja kohteen. Holografinen hiusristikko on holografinen näköpiirissä pystyy komposiitti tähän siirtymä, mikä vähentää virheet johtuvat parallaksi vääristymä, jopa hyvin pitkiä matkoja.

Kun se tulee haittoja, on myös muutamia lisäksi vähentää akun edellä. Holografinen nähtävyydet ovat hieman monimutkaisempi kuin punaisia ​​pisteitä nähtävyyksiä. Tästä johtuen holografinen nähtävyydet ovat hieman Kookkaammat verrattuna PUNAPISTETÄHTÄIN. Sitten on pieni ongelma lämpötilan. Holografinen nähtävyydet eivät ole yhtä immuuni lämpötilan vaihtelut kuin PUNAPISTETÄHTÄIN. Joten jos aiot paikkaan, joka on liian kuuma tai liian kylmä, niin se voi olla parempi kuljettamaan PUNAPISTETÄHTÄIN sijasta holografinen näky.

Yhteenveto:

1. PUNAPISTETÄHTÄIN käyttää LED tuottaa reticle, kun holografinen näky kimpoaa laser tuottaa holografinen ristikkoa.2. Holographic nähtävyydet kuluttaa enemmän virtaa kuin PUNAPISTETÄHTÄIN.

3. Holografinen nähtävyydet ovat immuuneja parallaksivirheitä verrattuna PUNAPISTETÄHTÄIN.

4. Holographic nähtävyydet ovat hieman Kookkaammat verrattuna PUNAPISTETÄHTÄIN.