Ero LG Optimus 3D ja HTC Evo 3DLG Optimus 3D vs. HTC Evo 3D

3D näyttää olevan seuraava iso asia, että on tulossa älypuhelimet. Vaikka valokuvien ja videoiden näyttämisestä 3D on hyvin tärkeää, se on kyky kuvata 3D-valokuvia ja videoita, jotka näyttää ottavan keskiöön. LG 's Optimus 3D ja HTC' s Evo 3D kaksi älypuhelimia, jotka tarjoavat 3D-ominaisuudet. Vaikka ne jakavat paljon yhtäläisyyksiä, niillä on myös joitakin eroja. Ensimmäinen on kellotaajuus, että ne toimivat. Molemmissa puhelimissa on kahden ytimen prosessorit, mutta Evo 3D 's prosessori ajoa 1. 2 GHz verrattuna
1 GHz kellotaajuudella Optimus 3D.

Toinen ero Optimus 3D ja Evo 3D on sisäisen muistin määrä, että heillä on. Optimus 3D on varustettu 8 Gt sisäistä muistia, joka on melko hyväksyttäviä useimmille moderni älypuhelimet. Kuitenkin Evo 3D on vain 1 Gt sisäistä muistia. Tämä on tuskin tarpeeksi pitämään sovellusten monet ihmiset eivät edes harkitse multimediatiedostoja.

Kamerat kahden älypuhelimet ovat melko samanlaisia, molemmat urheilu- 5 megapikselin anturit, jolla voidaan tallentaa 720p videoita 3D. On vain pari eroja. Ensimmäinen on kyky tallentaa 2D videota korkeamman 1080p. Optimus 3D kykenee tähän, mutta Evo 3D voi johtaa ainoastaan ​​720p. Toinen ero on välähdysten määrä. Kaksi LED vilkkuu ja Evo 3D ovat parempia hämärässä kuin yhden LED-salama Optimus 3D.Viimeinen ero Evo 3D ja Optimus 3D on vain pieni ominaisuus; 3D-radio, joka on läsnä Evo 3D, mutta ei Optimus 3D. FM-radio ei luultavasti tottua että usein, erityisesti erilaisia ​​ominaisuuksia älypuhelin. Mutta kun väsyt kaikki muu, se on aina tervetullut on toinen vaihtoehto. On myös hyvä, jos haluat tietää uusista tai iskelmiä pelaa paikallisessa FM-radioasemat.

Yhteenveto:

1. Evo 3D on suurempi kellotettu prosessori kuin Optimus 3D.
2. Optimus 3D on huomattavasti enemmän sisäistä muistia kuin Evo 3D.
3. Optimus 3D voi tallentaa 1080p kun taas Evo 3D voi.
4. Evo 3D on dual LED vilkkuu Optimus 3D on vain yksi.