Ero iPhone ja Windows MobileiPhone vs. Windows Mobile

Koska ulkonäkö iPhone, on ollut paljon keskustelua siitä, mikä on oikeastaan ​​parempi, iPhone tai Windows Mobile älypuhelimet. Luultavasti suurin ero näiden kahden laitteen on heidän yleinen lähestymistapa. IPhone keskittyy yksinkertaisuus ja kerroit sen käyttäjät tekevät mitä haluavat tehdä ilman paljon melua. Windows Mobile toisaalta, keskittyy enemmän tuottavuuteen ja jonka avulla käyttäjä voi tehdä monimutkaisempia asioita kuin mitä voit saavuttaa iPhone. Tämän vuoksi Windows Mobile puhelimet ovat paljon vaikeampi oppia ja tottua verrattuna iPhone.

Vain todistaa kohtaan, iPhone käyttää yhden aloitusnäyttö, joka on helposti tunnistettavissa useimmille käyttäjille. Windows Mobile, on olemassa erilaisia ​​kolmannen osapuolen sovelluksia, joiden avulla asentaa ja muokata aloitusnäytön riippuen tarpeisiin. Se on hieman monimutkaisempi, mutta pitäisi tuottaa enemmän henkilökohtaista välinettä.

Yksi merkittävä gripe että monet ihmiset ovat iPhone on puute todellisen monitoimiominaisuudet. Käyttöönotosta huolimatta moniajoon in iOS4, tämä on erittäin rajallinen ominaisuus eivätkä kaikki sovellukset voisivat hyödyntää sitä. Windows Mobile on ollut tosi moniajoon jo ennen iPhone tuli markkinoille.

Kun se tulee sovelluksia puhelimesta, Apple on yhteensä valvoa joka voi julkaista ja mitkä ei. Jotkut kehittäjät jopa kieltäytyä vastustamaan Apple pelosta että heidän seuraava sovellus ei enää hyväksyä. Microsoft ei valvo kolmannen osapuolen ohjelmistoja. Niin kauan kuin olet asentaja voi käyttää sovellusta puhelimessa.

Lopuksi iPhonet eivät salli käyttäjä korvaaminen tiettyjä osia, kuten akkuja tai muistin. Siksi olet rajoitettu mitä iPhone on. Mikäli loppuu akku, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin plug-in lähimpään pistorasiaan. Windows Mobile puhelin mahdollistaa helpon pääsyn akun ja muistin, jotta voit korvata ne milloin haluat ja kuljettaa varaosat on hyvä vaihtoehto, kun pitkillä matkoilla.

Yhteenveto:1. IPhone touts yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys kun Windows Mobile pankit enemmän joustavuutta ja muokattavuutta

2. On vain yksi aloitusnäyttöön iPhone kun voit olla monia muita käyttöliittymiä Windows Mobile

3. iPhone ei pysty monitaitoisuutta kun Windows Matkapuhelimet voivat

4. Apple on tiukka valvonta, mitä voit asentaa iPhoneen, kun Windows Mobile käyttäjät voivat asentaa melko paljon, mitä he haluavat