Ero analogisten viritin ja digitaalinen viritinViritin vs digitaalinen viritin

Virittimet ovat osia laitteita, kuten televisiot, jotka vastaanottavat ja purkavat signaalin lähteestä, kuten RF-signaaleja tai kaapeli yritys luoda halutun tehon. Analoginen virittimet oli tarkoitus purkaa analogiset signaalit, jotka ovat enimmäkseen lähetetään ilmassa RF aaltoja. Tämä on hyvin vanha ja luotettava tekniikka, joka on nähnyt laajan käytön. Toisaalta, digitaalivirittimien oli tarkoitus purkaa digitaalisen signaalin. Tämä on välttämätön tekniikka televisiot kiinni digitaaliaikaan.

Merkittävin etu käyttämällä digitaalisia virittimiä on suurin kuvanlaatu, että se pystyy laittaa ulos. Vaikka oli onnistunut pyrkimykset mahdollistaa HD videoita analogisia laitteita, useimmat analogiset virittimet nykyään vain voi vastaanottaa SD kuvanlaatu, että olemme hyvin tuttuja. Digitaalivirittimien käytettyinä täysin digitaalinen ympäristö, johtaisi huomattavasti paremman kuvanlaadun ja resoluutio. HDTV on digitaalinen viritintä niihin ja vastaanottaessaan digitaalista signaalia, voi tuottaa terävän ja parempi väri.

Toinen keskeinen haitta SD virittimet on sen alttius häiriöille, jotka voivat vääristää kuvaa. Erinomainen osoitus tästä häiriö on juonteita tai hyttysten kuten artefakteja kuvaan. Digitaalivirittimien pystyvät toipua enemmän häiriöitä, koska se pystyy rekonstruoimaan todellisia tietoja niin kauan kuin häiriö ei ole liikaa. Jos häiriö tulee ylivoimainen, kuvan yksinkertaisesti häviää sijaan, esineitä.

Analogiset televisiot vain analogista viritintä, koska ei ole järkeä asettaa jotain siellä, että se ei voi käyttää. Analogiset televisiot ovat siis ainoastaan ​​pysty purkamaan analogista signaalia. Digitaalisia televisioita on myös digitaalinen viritintä. Mutta jotta helpottaa kuluttajaa siirtyminen analogisesta digitaaliseen, HDTV on myös pysty purkamaan analogista signaalia, joten niitä voidaan käyttää riippumatta siitä, onko lähde on analoginen tai digitaalinen.

Yhteenveto:1. Analoginen virittimet dekoodata analogista signaalia samalla digitaalivirittimien purkaa digitaalisia signaaleja

2. Kaikki mahdolliset analogiset viritintä voi saada vain SD kuvanlaatu kun digitaalivirittimien pystyvät vastaanottamaan HD laadukkaita kuvia

3. Analogiset virittimet ovat erittäin alttiita signaalisäröä kun digitaalivirittimien ovat lähes immuuneja samaan