Ero UPS ja invertteriUPS vs invertteri

Meidän yhä riippuvuus sähköstä, se on melko ärsyttävää, kun katkoksia meidän virtalähde esiintyä. Estää saada keskeytyy missä tahansa teemme, meillä on laitteet, kuten taajuusmuuttajien ja UPS. Tärkein ero näiden kahden välillä on, mitä niiden toiminnot ovat. UPS tarkoittaa Uninterruptible Power Supply ja sen päätehtävä on kuin vauhtipyörä tallennusjärjestelmä, joka pystyy antamaan virtaa laitteeseen, kun virta pois päälinjat sammuu. Sen sijaan, invertteri 's tehtävänä on pohjimmiltaan muuntaa tasavirtaa AC. Saat DC virtalähteestä kuten akkuja, kun AC on mitä saamme meidän pistorasioita. Nämä kaksi eivät ole yhteensopivia niin meidän täytyy muuttaa toisiinsa jos tarjonta on erilainen kuin mitä laite tarvitsee.

UPS on täydellinen järjestelmä, joka koostuu monista osista. Tyypillinen UPS-laitteet, jotka voimme ostaa kaupoista on useita järjestelmiä, jotka sisältävät paristot, maksu-ohjain, piirit vaihtamisesta sähköverkkoon ja vara-akun, ja invertteri. Invertteri on tarpeen, koska akku voi tallentaa vain DC ja sinun täytyy muuntaa ne takaisin AC, jotta ne vastaavat mitä oltiin toimittanut päävirta linja. Silti on UPS-laitteet, jotka tarjoavat valta laite, joka käyttää DC; nämä UPS-laitteet eivät käytä invertteri.

Sen lisäksi toimittaa virtaa pitämään laitteiden käynnissä, UPS tekee myös paljon enemmän. Yksi sen tehtävistä on tarjota ylijännitesuoja, minkä vuoksi se suojaa kytkettyjen laitteiden saamasta vioittunut. Muita UPS-laitteet kykenevät myös ilmastointi vallan linjat tarjota puhdasta ja vakaa voima kaikkialla.

Taajuusmuuttajat ovat yleisesti nähtävissä vaihtoehtoisia sähkökytkennöissä kuin aurinko. Aurinkopaneelit antaa tasavirtaa, jota sitten käytetään periä akusto. Invertteri muuntaa sitten se varastoidaan voima, jotta sitä voidaan käyttää tavallisella kodinkoneet. Taajuusmuuttajat käytetään myös säätää rajoitettuja virtaa tupakansytyttimestä autoja. Tätä voidaan periä kannettava tietokone, tabletti, ja muut laitteet.Olipa tarvitset UPS tai invertteri on alas, mitä todella tarvitset. Jos haluat vain väliaikaisesti virtaa vuorovesi olet lyhyillä seisokkien, UPS riittävän kokoiset palvelisi sinua hyvin. Jos olet osaksi vaihtoehtoisia valtaa tai haluat laajennetun tehon, invertteri voidaan sovi sinulle.

Yhteenveto:

1. UPS tarjoaa virtaa laitteeseen, vaikka virtaa linjat sammuu, kun invertteri muuntaa DC AC jännite
2. UPS voi tai ei ole invertteri