Ero Siirtonopeus ja BitrateSiirtonopeus vs Bitrate

Kuten ehkä jo arvata sekä ehdot, joissa esiintyy sana korko, niitä käytetään mittaamaan nopeuksia liitettävyys. Siirtonopeus on mitata kuinka monta symboleja lähetetään kunkin signaalin. Symboli on mitään aaltoa tai sähköisen pulssin, joka käytetään lähettämään dataa pitkin väliaineen. Toisaalta, että bittinopeus on mitta bittien lukumäärä, jotka siirretään.

Aiemmin baudia ja kilobitin käytetään vaihdellen, koska vanhemmat modulaatiotekniikoita sallitaan vain yksi bitti sisältämän jokaisen symbolin. Nyt jokainen symboli voi sisältää enemmän kuin bittejä tuloksena bitrate on vielä paljon suurempi kuin siirtonopeus. Näillä tapauksissa se ei ole enää tarkka vaihtovuoroisesti käyttöä bitrate ja siirtonopeus, koska ne eivät enää ole yhtä suuri. Myyntikate bittinopeus on yhtä suuri siirtonopeus kerrottuna bittien määrä sisältämien kunkin symbolin.

Koska baudinopeus ei erotella, onko tiedot, joita se lähettää dataa vai vain signalointi-informaation laitteiston käyttämä synkronoida, määrittää polku, ja monia muita asioita. Siirtonopeus sisältyy yläpuolella. Joten jos jokainen symboli sisältää 4 bittiä, netto bitrate on hieman pienempi kuin neljä kertaa siirtonopeus. Ero on yleensä hyvin pieni ja se saisi vaikuttaa tiedonsiirron liikaa.

Kun se tulee rajoitukset, suurin sallittu siirtonopeus on rajoitettu määrä kaistaa, joka on varattu sille. Tämä rajoitus sanelee sähköiset ominaisuudet median käytössä. Jossa kilobitin, olet myös rajoitettu suurin siirtonopeus ja päästökaistan kaistanleveyden. Mutta bittien määrä kussakin symbolin tulisi myös pitää sitä voidaan käyttää lisäämään maksimi bittinopeus ilman nopeuden nostamista tai kaistanleveys, joka on miehitetty.

Yhteenveto:1. Siirtonopeus on mitta symbolien määrä siirretään kunkin toisen, kun bittinopeus on mitta bittien lukumäärän lähetetään kunkin toisen

2. Kukin symboli, jota mitataan siirtonopeus voi olla yksi tai useampia bittejä

3. siirtonopeuden sisältää aina yläpuolella mittauksessa kun bittinopeus ei