Ero kvartsi ja KronometriKvartsi vs Kronometri

Kellot tulevat eri muodoissa. Eri kellot, kvartsi ja chronometer ovat edullisimpia.

Kvartsiupokas kellonosat käyttää sähköisiä oskillaattorit, joka käyttää kvartsia säädellä aikaa. Nämä kvartsi kellot antaa tarkkaa tai täsmällistä taajuutta, joka antaa niille lisäetua muihin mekaaniset kellot.Kronometri kellot pidetään tarkempi kuin muut mekaaniset kellot, jopa kvartsi kellot. Kronometri on nimitystä oppilaitoksesta kellot, joissa on tämä tarkka tarkkuutta. Tämä nimitys ei anneta kvartsikellojen vaan sovelletaan kaikkiin muiden mekaanisten kellot. Sveitsiläinen Virallinen Chronometer ohjaus antaa nimeämistä ajanotto.
Kvartsi kellot otettiin käyttöön vuonna 1969, mikä oli suuri vallankumous tekniikka. Vuonna kvartsi kellot, kvartsikide resonaattori värähtelee 8192 Hz. Se ohjaa paristokäyttöinen oskillaattorin. Sen sijaan, että pyörän junan Digitaalilaskimen käytetään kvartsi kellot.
Vaikka Jeremy Thacker termin kronometri vuonna 1714, se oli vasta viime aikoina, että sanaa käytettiin sertifiointi kellot. Jokainen kronometri tai kello on ainutlaatuinen ja on tunnistamisen ja sertifiointi numeron. Kaikki kellot testataan useita päiviä kolmessa lämpötilassa viidessä asemissa ennen sertifiointi on myönnetty.
Kuten kronometri kellot pitää tarkkaa aikaa, he tulevat kalliilla hinnalla. Kvartsi kellot ovat halvempia, koska ei pidetä yhtä kehittyneitä.
Yhteenveto

1. Kronometri kellot pidetään tarkempi kuin muut mekaaniset kellot, jopa kvartsi kellot.
2. kvartsi kellonosat käyttää sähköisiä oskillaattorit, joka käyttää kvartsia säädellä aikaa.
3. Kronometri on nimitystä oppilaitoksesta kellot, joissa on tämä tarkka tarkkuutta. Tämä nimitys ei anneta kvartsikellojen, mutta sovelletaan kaikkiin muiden mekaanisten kellot.
4. kronometri kellot pitää erittäin tarkka aika, ne tulee kalliilla hinnalla. Kvartsi kellot ovat halvempia, koska niitä ei pidetä yhtä kehittyneitä.