Ero analogisten ja digitaalisten ModulationAnalogiset vs. Digital Modulation

Modulaatio on prosessi muuttamalla yhtä signaalin perustuu toiseen, ja sitä käytetään lähinnä tietojen siirto yhdestä paikasta toiseen. Vaikka on olemassa monia eri modulaatio, on olemassa kahta perustyyppiä; analogista modulaatiota ja digitaalista modulaatiota. Suurin ero analogisen modulaatio ja digitaalista modulaatiota on tavalla, että ne lähettävät dataa. Analoginen modulaatio, tulo on oltava analogisessa muodossa, kun taas digitaalinen modulaatio tarvitsee datan digitaalisessa muodossa.

Koska erot tulosignaalin, lähtösignaali on myös aivan erilainen. Analogisessa modulaatio, mikä tahansa arvo välillä suurimman ja pienimmän katsotaan olevan voimassa. Se ei ole niin kanssa digitaalista modulaatiota sillä vain kaksi arvoa pidetään voimassa; yksi arvo, joka edustaa '1', ja toinen edustaa '0' Kaikki muut arvot pidetään melua ja hylätään.

Koska useimmat signaalit välitämme ovat analogisia luonteeltaan, kuten yksi 'ääni, se on paljon yksinkertaisempi tehdä analogista modulaatiota kuin digitaalinen. Jos haluat lähettää äänen avulla digitaalista modulaatiota, sinun' d täytyy kulkea sen kautta Analog- digitaalimuuntimen ennen lähetystä, ja digitaali-analogia-muunnin on vastaanotin palauttaa alkuperäisen signaalin. Ylimääräiset tarvittavia vaiheita lähettämiseksi digitaalista modulaatiota kasvattavat kustannuksia ja monimutkaisuutta lähettimen ja vastaanottimen.

Suuri etu, että digitaalista modulaatiota on yli analoginen lähetys on, miten se saavutetaan suurempi uskollisuus. Analogisessa modulaatio, mikä tahansa kohina tai häiriö, joka kuuluu tietyn taajuuden kaistanleveyden sekoittuu olosignaali. Vaikka on olemassa useita tapoja lieventää melua, se on silti aiheuttaa jonkin verran hajoamista. Koska digitaalinen modulaatio tunnistaa vain 0 'ja 1' s, mikä tahansa kohina on käytännössä eliminoitu kun vastaanotin discerns, onko '0' tai '1' on lähetetty. Ellei signaali erittäin pahasti vääristynyt, lähtevä signaali on kirjaimellisesti sama kuin mitä oli lähetetty.Sekä analogiset modulaatio ja digitaalista modulaatiota, on olemassa useita muita modulaatiotekniikoita jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Mutta jokainen tekniikka on sen perus yhteneväisyydet lähettämään joko digitaalinen tai analoginen signaali.

Yhteenveto:

1. Analogiset modulaatio analogisen signaalin, kun digitaalinen modulaatio ottaa digitaalisen signaalin.
2. Analogiset modulaatio on arvoalue, kun digitaalista modulaatiota on vain kaksi.
3. Analoginen modulaatio on halvempaa toteuttaa kuin digitaalista modulaatiota.