Ero Samsung Intensity ja Samsung Intensity IISamsung Intensity vs Samsung Intensity II

Kuten aina, kaikki puhelimen on suosittu päivittyy parantaakseen sen ominaisuuksia säilyttäen osat että tehdään se suosittu ensiksi. Samsung Intensity, se on QWERTY-näppäimistö, mikä tekee siitä erittäin helppo nopeasti kirjoittamiseen tekstiviestejä tai jopa sähköposteja. Suurin ero Intensity ja sen korvaaminen, Intensity II, on sukupolvi. Intensiteetti on 2G-puhelin, joka voi vain käyttää 2G teknologioita, kuten tekstiviestit ja 2G tiedonsiirtonopeudet. Intensiteetti II on 3G-puhelin ja merkittävin etu se tarjoaa on nopeampi yhteysnopeuksia Internetiin. Tämä ilmenee Samsung 's sosiaalisten verkostoitumisen apps.

Sen lisäksi sukupolvi, on myös tehdyt muutokset laitteistoon. Näyttö on Intensity II on hieman suurempi kuin Intensity vaan ainoastaan ​​muutamassa 0,1 tuumaa. Sitä merkittävämpi asia on enemmän kuin resoluutiolla 176220 intensiteetissä on 240320 vuonna Intensity II, korkeampi resoluutio mahdollistaa hienompaa television kuvaa.

Toinen ominaisuus, joka lisättiin Intensity II on GPS, vaikka se voi käyttää vain Assisted GPS (A-GPS). GPS tarjoaa koordinaatit, joita voidaan käyttää tiettyjen sovellusten tarkasti määrittelemään, missä olet maan pinnalle. A-GPS on yksi tyyppi GPS, joka perustuu internet-yhteyden saamiseksi joitakin tietoja. Tämä ominaisuus tai muuta paikkaa mekanismin puuttuessa intensiteetissä.

Se ei ole kaikki päivitykset vaikka sillä pariston Intensity II on huomattavasti pienempi kapasiteetti kuin mitä voisi löytää sen intensiteetti. Sen sijaan, että 1500mAh akun Intensity, Intensity II on varustettu vain 1000mAh akku. Tämä vähentää merkittävästi sekä valmius- ja puheaikaa 500 tuntia ja 7 tuntia vastaavasti Intensity 300 tuntia ja 5 tuntia Intensity II. Vaikka alennettu, pariston Intensity voi vielä kestää pitkään; vain ole niin kauan kuin Intensity.

Yhteenveto:1. Intensity II on 3G-puhelin, kun Intensity on 2G-puhelin

2. Intensity II on suurempi ja parempi LCD-näyttö kuin Intensity

3. Intensity II on varustettu GPS, kun intensiteetti ei ole